ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Μπορεί για τους μεγάλους -σε ηλικία- οι παρακάτω πίνακες να περνούν ίσως και απαρατήρητοι!

όμως, δεν θα έπρεπε.

Οι πίνακες αυτοί καθρεπτίζουν την προσπάθεια των παιδιών της Ακαδημίας «να γίνουν καλύτεροι» σύμφωνα με τους κανόνες της παιδαγωγικής-προπονητικής διαδικασίας που ακολουθείται στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με ευλάβεια.

Το να γίνεις “Captain” -αρχηγός για ένα μήνα- στο γκρουπ σου, επειδή η συμπεριφορά σου ήταν τέτοια που επιβραβεύτηκε από τον προπονητή σου με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα, δεν είναι μικρή υπόθεση. Για τα παιδιά μας, που προσπαθούν συνειδητά σε κάθε προπόνηση να γίνουν «καλύτερα»  είναι η επιβράβευση των κόπων τους, είναι η επίτευξη του στόχου κάθε μήνα. Μήνα με το μήνα κτίζουν συνήθειες επιθυμητές που φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με Αρχές και Αξίες τις οποίες από τώρα θα υιοθετήσουν και θα τις ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν να γίνουν “καλύτερα”, το μήνα που μας πέρασε -τον Οκτώβριο- και να κερδίσουν το πολυπόθητο αυτοκόλλητο του προπονητή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε όσους κατάφεραν να βρεθούν στις τρεις πρώτες θέσεις  που οδηγούν στη ΒΡΑΒΕΥΣΗ του μήνα.

Η απονομή των Βραβείων τόσο στους νικητές του “Point System”  όσο και στους νικητές των “παρουσιών” θα γίνει στην προπόνηση της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1.11.21.

Καλούμε τους τρείς πρώτους νικητές που αναφέρονται στους πίνακες (παραπλεύρως) να προσέλθουν για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Από την πλευρά μας στέλνουμε το “ΜΠΡΑΒΟ” μας  σε όλα τα παιδιά που τα κατάφεραν, σε όλους τους «Captains» των γκρουπ των Ακαδημιών του Οκτωβρίου 2021.

Προτρέπουμε δε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να προσπαθήσουν γιατί με σοβαρή προσπάθεια θα γίνουν και αυτοί «Captain”.
Βλέπουμε στις πρώτες θέσεις αθλητές/τριες που  κάποτε δεν τα κατάφερναν και ήταν στεναχωρημένοι/ες αλλά με συγκέντρωση στην προπόνηση και σοβαρή προσπάθεια τους βλέπουμε τώρα να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις.

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να είστε ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ αρκεί να το θελήσετε και να προσπαθήσετε.

print

Written by