9.3.23 ΚΑΙ ΤΟ Δ. ΣΧ. ΦΙΛΥΡΟΥ – ΕΠΑΙΞΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ζωηρό και δραστήριο το Δημοτικό Σχολείο του Φιλύρου αφού και οι συνοδοί τους «το έχουν».

Οι δύο Γυμνάστριες κ. Καφφέ Στέλλα και Μαριάνα Ντιμερτζίδου μας εξέπληξαν με την προσαρμογή τους στο αγώνισμα και αποτέλεσαν πόλο έλξεως για περισσότερη προσπάθεια από τους μαθητές τους.

 Μπράβο Κυρίες … καλά κάνατε που «αφήσατε» τους φλώρους να σας κερδίσουν για να μην κλαίνε!

«ΤΑ ΑΧΩΝΕΥΤΑ»
Οι 28 συμμετέχοντες (αγόρια και κορίτσια), μπήκαν στις γραμμές τους «ψηλοί και όμορφοι», ζεστάθηκαν με χαλαρό τρέξιμο, έκαναν γενικές ασκήσεις προθέρμανσης, ειδικές ασκήσεις για το επί κοντώ, τρέξιμο με πάτημα και Βήμα άλμα επάνω από τεράστια εμπόδια (15 εκ.)! και ετοιμάστηκαν για το κυρίως πιάτο (άλματα με το κοντάρι).

ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ

Όλοι κατάφεραν να ανεβούν στο στρώμα γεγονός που μας υποχρέωσε να βάλουμε και πήχη (λάστιχο) αφενός μεν για να δώσουμε κίνητρο στους μαθητές να ενεργοποιήσουν τους κοιλιακούς τους αλλά και για να φτάσουμε στους καλύτερους του τμήματος.

Πολύ καλά τα πήγε το σχολείο αφού στην τελική φάση του αγωνίσματος πέρασαν 9 μαθητές που είχαν περάσει το 1.70.

Μετά από σκληρή μάχη και πολλές προσπάθειες  2 πέρασαν το 2.40 και κατατάχτηκαν από τις προσπάθειες,  ένας το 2.30, δύο το 2.05 και 3 το 1.90.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ 2.40 1ος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ 2.40 2ος
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 2.30 3η
ΡΙΟ ΚΑΡΡΙΧΙ 2.05 4ος
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΩΣΤΗΣ 2.05 5ος
ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥ 1.90 6η
ΕΛΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ 1.90 6η
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ 1.90 6ος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ 1.70 9ος
κ. ΣΤΕΛΛΑ 2.40 Εκτός συναγωνισμού
κ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ 2.05 Εκτός συναγωνισμού

Ευχαριστούμε:

Τις συνοδούς Γυμνάστριες (κ. Καφφέ και κ. Ντιμερτζίδου) για τη βοήθεια τόσο το προαγωνιστικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό που εκτελώντας πρώτες έδειναν θάρρος στα «αχώνευτα».

Τη συνοδό Δασκάλα κ. Λίλα Βούσκα που βοήθησε τόσο στη γραμματεία όσο και στη Διοικητική μέριμνα (Γκοφρετάκια).

Οι συνήθεις ύποπτοι κ. Κώμη Κονακλή και κ. Νίκος Μακρής τα έκαναν όλα!

 Όσο μεγάλη  είναι η προσφορά τους στο να καθιερωθεί το πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ» άλλο τόση είναι και η καθημερινή βοήθεια που προσφέρουν σε κάθε σχολείο.
Εμείς καταντήσαμε μόνο τα κλειδιά να δίνουμε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε έτοιμα!

Κώμη, Νίκο σας ευχαριστώ ιδιαίτερα.
Είστε από τους ανθρώπους που με τον τρόπο σας βγάζετε από όσους έχουν τις κατάλληλες ευαίσθητες χορδές τον καλύτερό τους εαυτό. Αν αυτό δεν είναι το κυρίαρχο προσόν για κάποιον που βρίσκεται σε θέση «κλειδί» της διοίκησης, τότε δεν ξέρω ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι.
Κυρία Κώμη, Κύριε Νίκο χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεργαστήκαμε και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ  μέχρις ότου οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν. (Ευτυχώς είμαι νέο παιδί ακόμη)!
Το ότι εγώ ανήκω στους «όμορφους» και εσείς στους «Ψηλούς» δεν με χαλάει καθόλου!

Μερικά παιδιά δεν δοκίμασαν για διάφορους λόγους.
Διακρίναμε όμως μία κούκλα που αν και φαίνονταν ότι «το είχε» και το ήθελε δεν αγωνίστηκε, διότι είχε έναν σοβαρό αγώνα στο αγώνισμά της (δεν το συγκράτησα) και δεν ήθελε να ριψοκινδυνέψει έναν πιθανό τραυματισμό της.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα σου μικρή … «αχώνευτη».

Ο κολλητός μου Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, (που στη φωτογραφία βρίσκεται δίπλα από την κ. Καφφέ Στέλλα) εκτός από το γενικό ευχαριστώ ΟΛΟΥ του τμήματος , μας είπε «10 φορές»! Ευχαριστώ για την εμπειρία που έζησε.
Γιώργο μου, παλικάρι μου, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και να προσπαθείς, το δικό σου  προσωπικό ευχαριστώ με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Οι φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Δ. ΣΧ. Φιλύρου στο πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ»

 

print

Written by