ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ – ΑΓΩΝΕΣ Κ16 ΛΙΤΟΧΩΡΟ 19.6.24 – ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΛΥΜΠΙΑ 2024 –ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ-OΛΥΜΠΙΑ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ-2024 Φ

 

START LIST 34α ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟ 20

 

Δεν είμαστε πλούσιος σύλλογος αλλά η φιλοσοφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που επηρεάστηκε από την κ. Μανιού Κατερίνα  που ήταν και είναι σε όλα “Large“,  επιτρέπει τη συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και αθλητών που δεν έχουν ΤΑ ΟΡΙΑ συμμετοχής, ΑΡΚΕΙ να προσπαθούν, να το θέλουν και να μην τα παρατούν.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16  (2009-2010-2011) που θα γίνει στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ στις 13-14/7/24, Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  σκοπεύει να δηλώσει ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ τους αθλητές που έχουν τα ΟΡΙΑ και 2-3 που είναι κοντά σε αυτά (όσα μας επιτρέπει η προκήρυξη) και τις ομάδες σκυταλοδρομιών 4Χ80 ή και 4Χ200 (Μικτή) εφόσον οι αθλητές συνεχίσουν να προπονούνται και τους προτείνουν οι προπονητές τους. Η συμμετοχή των αθλητών  σε αγωνίσματα που δεν υπάρχει ΟΡΙΟ θα γίνει ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ των προσπαθειών των αθλητών με συνέπεια.

ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.24  

για τους αγώνες στο Λιτόχωρο για να δώσει την ευκαιρία σε όσους αθλητές είναι κοντά στα ΟΡΙΑ να τα πιάσουν ή να τα πλησιάσουν. Από τους αγώνες αυτούς θα βγουν και τα μέλη των σκυταλοδρομιών εφόσον οι προπονητές κρίνουν ότι συμπληρώνουμε ομάδες.

Η μετάβαση στο Λιτόχωρο θα γίνει με Ι.Χ. (με τη Βοήθεια των μελών του Δ.Σ., των προπονητών  αλλά και των γονέων που επιθυμούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους μέχρι το Λιτόχωρο).

Οι προπονητές τη Δευτέρα 17.6.24 (μετά την προπόνηση) θα οριστικοποιήσουν τα παιδιά που επιθυμούν να αγωνιστούν (από όσους είναι δηλωμένοι), για να φροντίσουμε για τη μετάβαση και την επιστροφή από το Λιτόχωρο.

print

Written by