ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΗΣ 18.6.24 ΣΤΟΥΣ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Το μπάνιο φέτος ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Θα μου πείτε πάντα είναι… Δίκιο έχετε! Απλά η διαφορά ήταν ότι φέτος μαζεύτηκαν πάρα πολλά παιδιά. Συνήθως είναι 10, άντε 15. Φέτος ήταν πάνω από 20!!! Και άλλοι τόσοι γονείς… ΧΑΜΟΣ!!!

Η προπόνησή μας είχε ζέσταμα στην καυτή άμμο, πίστες με λογιών λογιών εμπόδια, άλμα επί κοντώ στην άμμο και άλλα. Μετά παίξαμε υπέροχα παιχνίδια νερού, κουβαλήσαμε νερό με το «κόσκινο», βουτήξαμε «ψαρεύοντας» πλαστικά ψαράκια και έπειτα ξεδώσαμε με κολύμπι, μακροβούτια, μπουγέλο και ένα σορό παιχνίδια στη θάλασσα! Πριν βγούμε για στέγνωμα έγινε το καθιερωμένο δίαθλο (κολύμπι, τρέξιμο) που για πρώτη φορά χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες λόγω της μεγάλης συμμετοχής!

Νικητές στους μικρούς:

  1. Κελεγκούρης Γιάννος
  2. Τσατίρη Μαριάνθη
  3. Κατσινούλας Μηνάς

Στους μεγάλους:

  1. Κατσινούλας Αθανάσιος
  2. Χατζούδης Μάξιμος
  3. Νταλαχάνης Βασίλειος

Με το που βγήκαμε μας περίμενε μια υπέροχη έκπληξη!!!! ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!

Ο Μανώλης Τσατίρης μας έφερε ένα μεγάλο καρπούζι για να ξεδιψάσουμε και να γλυκαθούμε όλοι. Τα πιτσιρίκια έκαναν ουρά και εκείνος με τους μικρούς βοηθούς του έκοψε υπομονετικά πάνω από 40 κομμάτια αφού οι περισσότεροι μπήκαν στην ουρά για δεύτερο! Εμάς τους παλιούς μας έφερε στη μνήμη γεύση από κάτι ιστορικά προπονητικά μπάνια στον «Ποταμό Επανομής».

Έπειτα καθίσαμε στον «κύκλο της πυράς» με τις κιθάρες, τη φυσαρμόνικα και τις μελωδικές φωνές παιδιών να απογειώνουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

Η χυμοί οι μπυρίτσες αλλά και τα πολυαναμενόμενα παγωτά ήταν το κερασάκι στην τούρτα και επειδή πρέπει να βελτιωνόμαστε αυτή τη φορά δεν πρόλαβαν να αρχίσουν να λιώνουν όπως πέρυσι… (στείλαμε ειδικό κλιμάκιο Αναστάσης- κ.Κωνσταντίνα να τα ψωνίσει τελευταία στιγμή).

Πέρα από τις φετινές προπονήτριες και τους γονείς που ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο του, χρωστάμε ευχαριστίες στην κ. Στέλλα που η παρουσία της ήταν καταλυτική από το αρχικό μάλιστα πλάνο (ψάχναμε τουλάχιστον 3 άτομα προπονητές ή και εθελοντές για να ξεκινήσουμε το οργανωτικό) και στον Αναστάση, καλό φίλο, που για 3η φορά έρχεται σαν εθελοντής για να μας στηρίξει, επιλέγοντας την πολύτιμη άδειά του από το στρατόπεδο να την περάσει μαζί μας! Και αυτή τη φορά δεν μας βοήθησε μόνο με τη καλή του διάθεση και τις γνώσεις στην φωτογραφία αλλά και με την ιδιότητα του ναυαγοσώστη αφού μας έκανε να νιώθουμε πιο ασφαλείς με τόσα μικρά παιδιά που είχαμε φέτος…

Παράλληλα το μπάνιο ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε την κ.Κωνσταντίνα.

Αν βόλευε να έρθουν και οι V.I.P προσκεκλημένοι του Δ.Σ. δε θα είχαμε τίποτα άλλο να ζητήσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ 2024

print

Written by