Δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ γίνεται «κάτι σωστό».
Καθημερινά συναντάμε ανθρώπους, που είτε ασχολήθηκαν στα νιάτα τους με το στίβο, είτε γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρο από τον Κλασικό Αθλητισμό, είτε είναι εν ενεργεία παράγοντες ή ακόμη και προπονητές διαφόρων αθλημάτων, και μας μεταφέρουν το «τί κυκλοφορεί έξω» για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Με λίγα λόγια μας λένε «Μπράβο σας, κάνετε καλή δουλειά».
Μας εκπλήσσει ευχάριστα όταν άνθρωποι του στίβου μας αποδεικνύουν έμπρακτα αυτό που «κυκλοφορεί έξω». Μας το αποδεικνύουν περίτρανα με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και η οποία υλοποιείται με το να μας φέρνουν τα παιδιά τους ή και τα εγγόνια τους στις Ακαδημίες του συλλόγου.
Έχουμε ιδιαίτερη απήχηση (ως σύλλογος) στους «διαβασμένους» γονείς, σε αυτούς που «το ψάχνουν».
Μας προτιμούν κυρίως οι γονείς που ενδιαφέρονται ΓΕΝΙΚΑ για “τα οφέλη” του αθλητισμού. Για το «τί θα δει, τί θα ακούσει και τί θα μάθει» το παιδί τους στις προπονήσεις (εκτός από το πώς να τρέχει, πώς να ρίχνει και πώς να κάνει άλματα).
Αλλά μας εμπιστεύονται και όσοι γονείς «βλέπουν» αθλητικά προσόντα στα αγγελούδια τους και στοχεύουν στο να τα αξιοποιήσουν στο έπακρο.
Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες για τις Ακαδημίες. Απλά θα περάσω δύο τρεις φωτογραφίες για πράγματα που ούτε καν φαντάζονται -οι άλλοι- ότι κάνουν τη διαφορά στη φιλοσοφία των συλλόγων.
Ούτε για την αξιοποίηση των προσόντων των παιδιών με ξεχωριστά χαρίσματα θα μιλήσω. Απλά θα ρίξετε μια ματιά στα φετινά επιτεύγματα του Γιώργου Τριανταφύλλου (τον προχθεσινό «σπόρο», που όπως τα δικά σας παιδιά ξεκίνησε και αυτός από τις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. (Για να μην επεκταθώ και σε πολλούς άλλους «σπόρους» που χρόνια τώρα, κάνουν την παρουσία τους αισθητή στον Ελληνικό αθλητισμό.
Για τον Γιώργο Τριανταφύλλου έγραψε η σελίδα Κίνα και Ελλάδα.