ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

Στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου υπάρχουν δύο στρώματα του επί κοντώ, το ένα (δεν χρησιμοποιείται μήνες τώρα, γιατί δεν στήθηκε σωστά).

Αποφασίσαμε με τη βοήθεια εθελοντών γονέων και κηδεμόνων να το διορθώσουμε.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

  1. Σε πρώτη φάση: «Λύσαμε» το στρώμα και το τοποθετήσαμε ΣΩΣΤΑ επάνω στην ήδη στημένη Σχάρα (υποθέσαμε ότι η σχάρα στήθηκε σωστά από το προσωπικό του Σταδίου).
  2. Σε δεύτερη φάση: Επιχειρήσαμε να τοποθετήσουμε και τους στυλοβάτες.
    Μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες εντοπίσαμε την αιτία.

Η ΣΧΑΡΑ έχει στηθεί λανθασμένα.

  1. Σε Τρίτη φάση: Ετοιμαζόμαστε να λύσουμε και να δέσουμε σωστά ΟΛΑ τα κομμάτια του «Στρώματος» (Σχάρα, Στρώμα, στυλοβάτες).

Με δεδομένα α) το μεγάλο βάρος (των στρωμάτων, της Σχάρας αλλά και του ορθοστάτη)  και β) από πολλές και ακριβείς μετρήσεις για το σωστό στήσιμο, συνειδητοποιούμε ότι μπαίνουμε σε «μεγάλη φασαρία» (ξανά).

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ»συνειδητοποιούμε ότι:

ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ

– Στο βοηθητικό, αυτήν την εποχή,  ένα στρώμα του επί κοντώ είναι αρκετό.

– Γιατί να μην προστατέψουμε το 2ο …αφού και σε λίγο θα χαλάσει ο καιρός και το κάλυμμα είναι σκισμένο.

– Πώς θα το προστατέψουμε από τα καιρικά φαινόμενα;

– Να το βάλουμε μέσα να μη βρέχεται.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Στο κλειστό γυμναστήριο του επί κοντώ -αίθουσα ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ-, το υπάρχον στρώμα «τα έχει φάει τα ψωμιά του» (είναι εκεί για πάνω από 20 χρόνια και όταν τοποθετήθηκε ήταν ήδη χρησιμοποιημένο, άγνωστο για πόσα χρόνια).

– Να τοποθετήσουμε το έξω στρώμα που είναι σχετικά «καινούριο» στη θέση του παλιού και το παλιό να το βάλουμε σε κάποια αποθήκη του Κ3 και το βγάζουμε την άνοιξη.

 άμ’ έπος άμ’ έργον  = (μαζί με τον λόγο και το έργο)

Σε χρόνο  ντετέ (dt): [Στις φυσικές επιστήμες η απειροελάχιστη χρονική διάρκεια αναφέρεται ως dt (differential of time)], συνεννοούμαστε με τους ανθρώπους του επί κοντώ (προπονητές και αθλητές), ενημερώνουμε τους υπευθύνους (ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Σύλλογο Προπονητών και Στάδιο) και αυτήν την εβδομάδα η σκέψη θα γίνει έργο.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ – ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Στείλαμε ενημερωτικό έγγραφο στους αρμοδίους και ζητάμε από τα στάδιο να μας διαθέσει το ηλεκτρικό αμαξίδιο με την καρότσα για τη μεταφορά των στρωμάτων.

Για να μην το καθυστερήσουμε και μας πιάσουν οι βροχές θα επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά για να μάθουμε την ημέρα που μπορεί να γίνει το όλο εγχείρημα.

Αμέσως μόλις έχουμε την απάντηση από το Στάδιο, θα ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ τόσο μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ γονείς και κηδεμόνες, όσο και τηλεφωνικά τους προπονητές και τους αθλητές του επί κοντώ να βάλουν όλοι ένα χεράκι.

Τόσα χρόνια στο Στάδιο μάθαμε ότι:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ – ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αυτοί που πληρώνονται και είναι η δουλειά τους είναι …. ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ!!!

Ε! θέλουμε να γίνει, για την ασφάλεια των αθλητών του επί κοντώ αλλά και για να διαφυλάξουμε τη Δημόσια περιουσία  …. ΚΑΙ θα το κάνουμε  με τη βοήθεια των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ !

Τρίτη Βράδυ 24.9.24 θα ορίσουμε την Ημέρα και την ώρα που θα γίνουν οι εργασίες (θα είναι απογευματινές ώρες που οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους για προπόνηση αλλά και οι αθλητές και προπονητές του επί κοντώ βρίσκονται στο στάδιο).

Από το Στάδιο … ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

print

Written by