ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ

Μια υπέροχη εμπειρία έζησαν τόσο τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς όσο και οι προπονητές Χατζιόπουλος Κ., Γκοτζαμάνη Σ., Κυριακίδου Μ., και Καφφέ Στέλλα που συνοδεύονταν από τον κ. Κατσίκα Φ.

Με συνοπτικές διαδικασίες και γοργά στιβαρά βήματα ο διευθυντής του Σχολείου κ. Μπουραντάς Ευστάθιος ήρθε σε επαφή με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και αφού το Καυτανζόγλειο αρνήθηκε να δώσει άδεια χρήσης του Βοηθητικού (άγνωστο γιατί τη στιγμή που καθημερινά το Βοηθητικό είναι γεμάτο από τους αθλητές όλων των συλλόγων), επελέγη το Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ όπου και έγινε η εκδήλωση.

Τα παιδιά  όλων των τάξεων, έτρεξαν σε δρόμο ταχύτητας, σε δρόμο αντοχής, γνώρισαν το άλμα σε Μήκος, και το άλμα επί κοντώ, καθώς και έριξαν Ιατρική μπάλα αλλά και ακόντιο (Βόρτεξ).

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή κ. Μπουραντά Ε., τον υποδιευθυντή κ. Γιώργο καθώς και όλους τους Δασκάλους που συνόδευαν τα παιδιά. Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε τις δύο υπέροχες Γυμνάστριες του Σχολείου, που ανέλαβαν δύο από τους έξι σταθμούς.

Ευχαριστούμε και τον Υπεύθυνο του Γηπέδου ποδοσφαίρου κ. Νίκο Λιαδάκη (φοιτητή μας στο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ το 1991-92) που τυχαία συναντήσαμε μετά από 30 τόσα χρόνια. Η βοήθεια του κ. Νίκου μας ήταν καθοριστική αφού μας επέτρεψε να βάλουμε τα αυτοκίνητα μέσα στο χώρο για να φορτώσουμε από κοντά τα υλικά των αγωνισμάτων. Ευχαριστούμε κ. Νίικο μας.

Άφησα τελευταίους την καταπληκτική ομάδα των Γυμναστών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (από αριστερά) κ. Μαρία Κυριακίδου, κ. Κοσμά χατζιόπουλο, κ. Καφφέ Στέλλα, κ. Κατσίκας Φώτιος και κ. Σοφία Γκοτζαμάνη.

Με τέτοια ομάδα … τα πάντα είναι δυνατά. Η αναφορά στους συναδέλφους γίνεται για να διορθώσουμε -μερικώς- την παράλειψή μου να τους συστήσω στα παιδιά. Πιστεύω τα κορίτσια να με συγχωρήσουν, από τον κ. Κοσμά … όλα να τα περιμένεις!

Οι φωτογραφίες είναι εσκεμμένα από μακριά και δείχνουν την πλάτη των παιδιών γιατί με τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί που εγώ ως παλιός δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι νεότεροι που τα προσέχουν.

Φωτογραφίες έρχονται από παντού … τις περνάμε για να τις χαρούν τα παιδιά και ΟΛΟΙ.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  κ. ΜΑΡΙΑ

print

Written by