ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ – OLYMPIC DAY RUN

Ο αγώνας είναι αυτήν την Κυριακή (29 Σεπτεμβρίου), έτσι την Παρασκευή που ανοίγει η παραλαβή εξοπλισμού θα παραλάβουμε και εμείς τον εξοπλισμό όλης της ομάδας και θα τον διανείμουμε πριν και μετά την προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα.

Θα είμαστε στο γνωστό σημείο -στο τραπεζάκι μας- μπροστά στο κυλικείο του Καυτανζογλείου από τις 17:45 μέχρι τις 18:00 (Α φάση).
Όσοι δεν παραλάβουν τον εξοπλισμό πριν από τις 18:00 μπορούν να το κάνουν μετά την λήξη του Β΄ κύκλου της προπόνησης, δηλαδή περίπου 20:20 – 20:35 (Β Φάση).
Αν σε κάποιους δεν βολεύει καθόλου αυτή η ώρα ενημερώστε μας (κ. Σοφία Γκοτζαμάνη) για να τα παραλάβετε ακόμη και ενδιάμεσα της προπόνησης! (μόνο μετά από ενημέρωση).

 

Η Εκκίνηση του αγώνα των 1500μ.
είναι στην Λεωφόρο Νίκης στο ύψος της Αριστοτέλους στις 17:50. Ο αγώνας είναι μία ευθεία και ο τερματισμός θα γίνεται επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος του γλυπτού «Ομπρέλες».

Το ραντεβού μας
είναι μπροστά στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (Αριστοτέλους με Μητροπόλεως) στις 16:30 ώστε να κάνουμε ζέσταμα, να φωτογραφηθούμε να δώσουμε οδηγίες στα παιδιά, να συντονιστούμε, και να είμαστε στην εκκίνηση αρκετή ώρα πριν, όπως ζητούν οι διοργανωτές.

Εφόσον θα τρέξετε οικογενειακώς καλό θα είναι να μην έχετε μαζί σας τσάντες με επιπλέον ρούχα ή άλλα αντικείμενα που δε είναι απαραίτητα για να μπορείτε να τρέξετε ελεύθερα. (Αφήσετε τα πράγματα στο αυτοκίνητο, δεν υπάρχει τρόπος να τα αφήσουμε κάπου.)

Προτείνουμε να τρέξουμε όλοι με τα κόκκινα μπλουζάκια του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ. Όποιος γονέας δεν έχει και θέλει να προμηθευτεί μπλουζάκι μπορεί να το κάνει στην προπόνηση της Παρασκευής σε τιμή κόστους (7 ευρώ). Είχαμε νέα παραλαβή και υπάρχουν όλα τα νούμερα από (4) παιδικό έως και XXL.

Υπενθυμίζουμε ότι όσα παιδιά τρέξουν χωρίς συνοδό πρέπει να συνεννοηθούν με τους κηδεμόνες τους που θα έχουν και την ευθύνη για να τα περιμένουν και να τα παραλάβουν στον τερματισμό. (Οι προπονητές είναι αδύνατον να παρακολουθούν τόσα παιδιά, τα οποία μάλιστα θα τρέχουν με διαφορετικό ρυθμό μέσα σε τέτοιο πλήθος.)

Στο ραντεβού μας, στην εκκίνηση, θα συνεννοηθούμε για το σημείο συνάντησης όλων μας στον τερματισμό ώστε να φωτογραφηθούμε με τα μετάλλια και να το χαρούν όλα μαζί τα παιδιά μας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σοφία Γκοτζαμάνη

print

Written by