Β ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ Τίμησε τον «Κύριο Νίκο Ζαχαριάδη»  με την παρουσία τόσο των αθλητών του όσο και των ανθρώπων του Συλλόγου στους Αγώνες.  Λόγω της δυνατής βροχής την ώρα που ήταν να γίνει το επί κοντώ Γυναικών, το αγώνισμα έγινε στο κλειστό του Καυτανζογλείου με την παρουσία 5 αθλητριών. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ.   

 

Εκτός από τις αθλήτριες του άλματος επί κοντώ στα Ζαχαριάδεια αγωνίστηκαν και οι αθλητές:   Ρεζές Πάρις στα 400 μ. (με 52”41 επέτυχε νέο ρεκόρ Συλλόγου) και ο Κνήτης Εμμανουήλ στο Μήκος Ανδρών όπου με 6.67 και ήταν 3ος.   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΑΝΔΡΩΝ 

Στις φωτογραφίες: 1) οι νικήτριες στο άλμα επί κοντώ Γυναικών (Σολομωνίδου, Βακουφτσή, Μιχαήλ στο Βάθρο).2) Οι τέσσερις αθλήτριες (4η η Τριανταφύλλου Ναταλία) που εκπροσώπησαν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα Β΄ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ. Την απονομή έκανε ο Βετεράνος Πρωταθλητής του Δεκάθλου κ. Μπαμπαλιάρης Αθανάσιος συνοδευόμενος από τον επίσης Βετεράνο Δεκαθλητή κ. Αντώνη Τζίκο. 3) Ο κ. Τριανταφύλλου Κ. με τους αθλητές του Ρεζέ Παρασκευά – Κωνσταντίνο και την Θεοδώρα Κολοβού. Αθλητές, γονείς και φίλοι που τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες. Υπήρχαν και άλλοι μπαμπάδες ακόμη και θείοι οι οποίοι την “έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια” από τη φωτογράφηση.

 

Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ

Ο κ. Μενέλαος Τιμωνίδης «ξαναχτύπησε»! Τρεις μεγάλοι πίνακες με φωτογραφίες από την προσφορά του «Κυρ Νίκου» στους αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ  βρίσκονταν από νωρίς στις κερκίδες του Καυτανζογλείου. Μπράβο κ. Μενέλαε Τιμωνίδη, Μπράβο στην οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης των αγώνων, Μπράβο σε φίλους και γνωστούς φιλάθλους και μη που Τίμησαν με την παρουσία τους τον «ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ».

print

Written by