ΜΕ ΤΑ «ΤΥΧΕΡΑ ΤΗΣ» Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΛΙΑ

ΤΟ “ΚΑΦΕ- ΟΥΖΕΡΙ” LARGO

Τυχεροί πλέον όσοι μένουν κοντά στο πάρκο Κρήτης ή αλλιώς Πάρκο «Μηνά Πατρικίου» στο Ντεπό (σε απόσταση μέχρι και … 20 χιλιομέτρων).

Στη γωνία του πάρκου (γωνία οδών: Κρήτης και Λ. Πορφύρα) υπάρχει μια ζεστή γωνιά «Καφέ-Ουζερί» το ονομάζουμε εμείς μέχρι να καθοριστεί ο επίσημος χαρακτήρας του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη κ. Σωτήρη Καλλιά. Εκεί  ο καθένας μπορεί να περάσει μερικές ευχάριστες  ώρες πίνοντας τον καφέ του, το ουζάκι του, το κρασάκι του ή την μπύρα του, βλέποντας σε μία από τις δύο τηλεοράσεις το αγαπημένο του ματς (όταν υπάρχει αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον) και το κυριότερο, ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς.

Ακόμη και η βόλτα με τα παιδιά μπορεί να καταλήξει εκεί, με τους μπόμπιρες να παίζουν στο πάρκο και τους συνοδούς να τα παρακολουθούν -από κοντά- πίνοντας το καφεδάκι τους.

Το καλοκαίρι … δεν παίζεται!  Το χειμώνα … μέσα, ακόμη καλύτερο.  Επίσης  το κατάστημα διαθέτει τηλεόραση και έξω, για τους καπνιστές και για τους ποδοσφαιρικούς «αγώνες με ενδιαφέρον», σε χώρο που προστατεύεται με τέντα και αντιανεμικά χωρίσματα … διαλέξτε. (Το «αγώνες με ενδιαφέρον» κατ’ ανάγκην περιορίζεται στις «όποιες καλύτερες ομάδες!» Αφού ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχει ομάδα ποδοσφαίρου όλες οι άλλες … καλές είναι!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μα όλοι ένας και ένας! Ας μην ήταν η ομορφιά στο πίσω τραπέζι και τα λέγαμε!

Η παρέα των εθελοντών γονέων και κηδεμόνων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (της ομάδας αναγνώρισης για τις «δύσκολες αποστολές» για μια ακόμη φορά … θυσιάστηκε!

Εννέα πανέμορφοι κύριοι (κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα … κ. Δούναβη!), -πιστοί στο καθήκον- έφτασαν στην ώρα τους, δοκίμασαν τα διάφορα (ποικιλία ψαρικών αυτή τη φορά με κρασάκι) και έμειναν ενθουσιασμένοι.

Κάποιοι,  ο υπογράφων και ο συνονόματός του (ονόματα δε λέμε) έχοντας αναλάβει τον τομέα «γεύση» το μάτι τους το είχαν  συνέχεια στραμμένο στο καλαθάκι με το ψωμί διότι με τις απανωτές «βούτες», που ήταν απαραίτητες για την ανάλυση των γεύσεων, το καλαθάκι συνέχεια άδειαζε. Περιττό να το αναφέρω αλλά η ευσυνείδητη δουλειά που έγινε δεν περιγράφεται.

Οι πολύ όμορφοι της παρέας!

Κάποιοι (με μακριά χέρια) έχοντας σε υψηλό βαθμό την αίσθηση του καθήκοντος των διάλεξαν κεντρικές θέσεις για να μπορούν να ελέγχουν τα πιάτα αριστερά και δεξιά. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της προσκόλλησης  στο καθήκον εμπλουτισμένο με εμπειρία, τότε τί είναι;

Οι εθελοντές που τελικά τα κατάφεραν «να πάρουν δίωρη … άδεια» από το σπίτι είναι: ΔΟΥΝΑΒΗΣ Κ., ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΝΤΟΥΓΚΟΥ Σ.,  ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Β., ΚΩΣΤΑ Γ ., ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ Β., ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ Σ., ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ Σ., ΚΑΤΣΙΚΑΣ Φ., ΚΑΛΛΙΑΣ Σ. (έπαιζε εντός έδρας)!
Υπήρχαν και άλλοι που η ψυχή τους το λέει –για τα δύσκολα- και το ξέρουμε, αλλά υπάρχουν και … πολλών ειδών υποχρεώσεις.

ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

Κυρίες μας, σας ευχαριστούμε. Πότε ξανά έχετε συνάντηση; κ. Βάγια θέλουμε το πρόγραμμα!

Μπορεί η αναγνωριστική αποστολή να απαρτίζονταν από ΑΝΔΡΕΣ  ομολογουμένως πανέμορφους (μας χαλούσαν λίγο το Μ.Ο. ο κ. Δούναβης, ο κ. Καραμάνης και ο κ. Καφαντάρης!) αλλά σε γενικές γραμμές η παρουσία μας ομόρφαινε το κατάστημα.

Πέραν τούτου όμως, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέως του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Μουρουδέλη και τη συνεργασία της συζύγου κ. Βάγιας, το κατάστημα μας υποδέχτηκε με τα γιορτινά του.

Ήταν όλα τόσο όμορφα, μέχρι και μπουκέτα με «υπέροχα άνθη» έβαλε ο καταστηματάρχης στο διπλανό τραπέζι. Τυχεροί! όσοι είχαμε πρόσωπο προς τα εκεί…

Μία παρέα από καταπληκτικές Κυρίες βρίσκονταν στο διπλανό τραπέζι!

Τί σημασία έχει που συνδετικός κρίκος με τις κυρίες που συγκροτούν το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου των παιδιών τους, ήταν η κ. Μουρουδέλη;  Σημασία έχει ότι τα πάντα ήσαν όμορφα γύρω μας. [Έχουν τα παιδιά τους στο σχολείο, μας είπε ο κ. Μουρουδέλης! Άμα θέλουμε τον πιστεύουμε! σαν φοιτήτριες μας φάνηκαν]. (Κυρίες μου, την αλήθεια λέμε -το συζητήσαμε- αλλά αν επιμένετε … το κέρασμα την επόμενη φορά).

Δύο όμορφοι, 4 ζευγάρια γυαλιά!
Με ανεβασμένο Μ.Ο ομορφιάς γιατί … φωτογράφος ο κ. Δούναβης!
Δυναμικά στελέχη της Σκιώδους Κυβέρνησης (Δούναβης, Λαμπρόπουλος, Ντούγκου).

Ευχαριστούμε τον κ. Σωτήρη (1 και 2), την κ. Ιωάννα, την κ. Βάγια και τους συνεργάτες  του καταστήματος για την υπέροχη βραδιά αλλά και την περιποίηση.

 

 

 

 

Ευχόμαστε στους καταστηματάρχες «σιδεροκέφαλοι» και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας.
Εμείς … θα είμαστε … κοντά.

print

Written by