ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ «1α ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΕΙΑ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λαϊκός Δρόμος,1α Μεταγγίτσεια. Μεγάλη Επιτυχία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» σε Συνεργασία με τους Αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεταγγιτσίου τού Δήμου Σιθωνίας, στα πλαίσια της προώθησης και ανάπτυξης του αθλητισμού στην Χαλκιδική, διοργάνωσαν τα 1α Μεταγγίτσεια, Την Παρασκευή 23 Ιουλίου, στο χωριό Μεταγγίτσι.

Η διαδρομή του λαϊκού δρόμου είχε σχεδιασθεί μέσα στο χωριό και ο τερματισμός στην πλατεία του χωριού.  Η εκκίνηση όλων των κατηγοριών έγινε από διαφορετικά σημεία της διαδρομής, και με τερματισμό στο χώρο της πλατείας του χωριού.  Αγωνίσθηκαν 70 αγόρια και κορίτσια από ηλικία 5  μέχρι και 16 ετών σε 4 κατηγορίες, με διαφορετική αφετηρία  για την κάθε κατηγορία. Η συμμετοχή θεωρείται πολύ μεγάλη για ένα μικρό χωριό και η προσπάθεια επίτευξης της νίκης από κάθε αθλητή-τρια, παραδειγματική.

Κατάταξη Αθλητών-τριών στους αγώνες.

700μ,  Αγόρια

1000μ, αγόρια

1500μ, Αγόρια

1. Ζησόπουλος Γεώργιος

1 Κουκουτσιάρης Ανέστης

1. Μαυρίδης Ελευθέριος

2. Τσιτσιρικας Αστέριος

2. Κυπαρυσσάς αγγελος

2. Γιώβος Δημήτριος

3.  Αριφαντής Δημήτριος

3. Πέτρου Τριαντάφυλλος

3. Μιχαλούδης Γεώργιος

700μ, Κορίτσια

1000μ, Κορίτσια

1500μ, Κορίτσια

1. Αποστολούδα Αμαλία

1. Κουτσιούκη Μαρία

1.Παρδάλη Παρασκευή

2.Κυπαρυσσά Ευαγγελία

2. Μάντσιου Κωνσταντίνα

2.Πέτρου Αννα

3.Παρδάλη Αγγελική

3.Πέτρου ελευθερία

3.Ζαφείρη Αννα-Μαρία

2500μ Αγόρια

 

 

1. Μυλωνάς Γεώργιος

2. Κουτσιούκης Αστέριος

3. Μαυρουδής Γεώργιος

4. Πέτρου Ιωακείμ

5. Ζαφείρης Αστέριος

——————–

Στους παραπάνω νικητές-τεριες δόθηκαν μετάλλια από τους παράγοντες του τοπικού διαμερίσματος Μεταγγιτσίου και τους προέδρους των συλλόγων του χωριού. Μετά τον τερματισμό της κάθε ομάδος προσφέρθηκαν Σάντουιτς και νερό. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του  κόσμου τόσο κατά την διαδρομή όσον και κατά τον τερματισμό της των αγώνων. Αξίζει να προσεχθεί αυτό το χωριό και τα Μεταγγίτσεια 2011 να διευρυνθούν και με άλλα αγωνίσματα. Για μία άλλη φορά έλαμψε δια της απουσίας της η πολιτική , στρατιωτική και εκκλησιαστική ηγεσία. Αυτό βέβαια δεν επηρέασε την επιτυχία των αγώνων, διότι επισκιάσθηκε από την μεγάλη συμμετοχή του απλού κόσμου και των παραγόντων του χωριού. Τιμήθηκε ο Γιάννης Γεροστεριούδης πρόεδρος του Δ.Σ. του δήμου Σιθωνίας (Μεταγγιτσινός) για την συμβολή του στην ανάπτυξη του στίβου στην Σιθωνία. Στο τέλος της τελετής, Αθλητές και οι  θεατές,  όλοι μαζί, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Νίκος Παπαδημητρίου , Πρόεδρος Του Γ.Σ «η Σιθωνία» (6942-812871)

print

Written by