ΕΑΣΑ (69-72) ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 25-9-10

Τα Τμήματα της [ΕΑΣΑ-72(38)]: Πρώτο (Τενόροι -Μπάσοι!), Δεύτερο (Τα κορμιά !!!), Τρίτο (Ραραρίρα – Μουτσάτσος), Τέταρτο (Οι κουκλάρες “μας”).

Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τις 25-9-2010 για τη συνάντηση των Γυμναστών που πήραν πτυχίο από την ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης το 1972. Η συνάντηση για τα 38 χρόνια πτυχίου [ΕΑΣΑ-72(38)] θα γίνει στο Ξενοδοχείο. Αυτή τη φορά οι συνάδελφοι που επιθυμούν μπορούν (και είναι επιθυμητό από όλους) να φέρουν και τους -τις συντρόφους τους. Η συνάντηση θα γίνει στο Μπαρ του Ξενοδοχείου στις 19.00 με το καφεδάκι μας και την πρώτη επαφή. Θα ακολουθήσει φαγητό με ζωντανή μουσική και στη συνέχεια ….. ό,τι προκύψει!!!
Στη συνάντηση εκτός των συναδέλφων Γυμναστών [ΕΑΣΑ-72(38)] είναι καλεσμένοι και οι Καθηγητές μας με τους -τις συντρόφους τους. Οι Καθηγητές μας μπορούν να κλείσουν δωμάτιο με ένα τηλέφωνο στο Ξενοδοχείο ή να ειδοποιήσουν κάποιον από τους [ΕΑΣΑ-72] για να το ρυθμίσει. Ούτως ή άλλως θα είναι μεγάλη Τιμή για όλους εμάς [ΕΑΣΑ-72(38)] να έχουμε κοντά μας τους ανθρώπους που μας δίδαξαν όσα με τη σειρά μας διδάξαμε για 38 χρόνια στα παιδιά όλης της Ελλάδας και της Κύπρου.
Κάθε βδομάδα περνάμε τις Καταστάσεις των Συναδέλφων [ΕΑΣΑ-72(38)] και Καθηγητών μας για να γνωρίζουμε ποιοι ειδοποιήθηκαν (όσοι ειδοποιήθηκαν είναι σε κίτρινο πλαίσιο). Ας πάρει ο καθένας μας ένα τηλέφωνο σε όσους δεν ειδοποιήθηκαν δηλ. δεν είναι σε κίτρινο πλαίσιο (καλύτερα να ενημερώσουν δύο και τρεις το ίδιο άτομο παρά … κανένας). Εφόσον υπάρχουν συνάδελφοι που ειδοποιήθηκαν και δεν είναι “κιτρινισμένοι” ενημερώστε με (Φ. Κατσίκας 6932.626625 ή fotkatsi@phed.auth.gr) για να “τακτοποιήσω” τις καταστάσεις.

Σημείωση: Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του Νίκου Φυλλαρίδη, είναι από τα “must” της συνάντησης [ΕΑΣΑ-72(38)].

print

Written by