ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΑ “ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ” !

Με “ανησυχητικούς” ρυθμούς προσέρχονται  καθημερινά  νέοι αθλητές στο Σύλλογό μας.  Αγόρια και κορίτσια από 7-8 ετών και μεγαλύτερα έρχονται  στην «παρέα μας» να γυμναστούν μαζί μας.

Ο στόχος τον οποίο είχαμε στο μυαλό μας  όταν δημιουργήσαμε το Σύλλογο, ως προς τον αριθμό των  αθλητών  τους οποίους  θα μπορούσαμε να προσέξουμε έχει ήδη επιτευχθεί. Δεν επιθυμούμε να  γίνουμε Σύλλογος με παιδιά τα οποία δεν θα μπορούμε να προσέχουμε το καθένα προσωπικά. Επιθυμούμε να γνωρίζουμε όλα τα παιδιά με το όνομά τους.

Γι΄αυτό  η αποδοχή των παιδιών που προσέρχονται στο σύλλογο θα περνάει από μια δοκιμαστική περίοδο  στην οποία θα αξιολογείται η φιλοσοφία της οικογένειας που στέλνει το παιδί της σε εμάς καθώς και η διάθεση των παιδιών να προσπαθήσουν.  Θα απαιτήσουμε από την οικογένεια και το ίδιο το παιδί να δει την προσφορά μας τόσο σοβαρά όσο σοβαρά και υπεύθυνα βλέπουμε εμείς την  διαπαιδαγώγηση των παιδιών.  Θα αναγκαστούμε να μη δεχτούμε παιδιά στο Σύλλογο εάν διαπιστώσουμε ότι  η συμπεριφορά των παιδιών αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία των γονέων, δεν συνάδει με τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου αυτή την εποχή απαρτίζεται από 7 προπονητές.  Στους 4 παλαιούς (Φ. Κατσίκας, Ν. Σπανός, Κ. Χατζιόπουλο και Σ. Γκοτζαμάνη) προστέθηκαν άλλοι τρεις. Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, λόγω των περιορισμένων  του εσόδων, δεν μπορεί να ανταμείψει τους προπονητές του με τα «όσα αξίζουν».

Οι προπονητές που μέχρι τώρα στήριζαν το Σύλλογο το έκαναν κυρίως γιατί αγαπούσαν και αγαπούν αυτό που κάνουν αλλά και οι νέοι προπονητές και συνεργάτες δέχτηκαν να προσφέρουν με απολαβές δυσανάλογα μικρές σε σχέση με το όνομά τους την αξία τους και την προσφορά τους.

Προκαταβολικά ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που στήριξαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Σύλλογο. Ο κοινός παρανομαστής των προπονητών του Συλλόγου είναι η διάθεσή τους να προσφέρουν και η αγάπη τους σε ότι επέλεξαν να υπηρετήσουν.

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι σας ευχαριστώ προσωπικά που με την παρουσία σας στο Σύλλογο και την αγάπη σας προς τα «αχώνευτα» στηρίζετε ακόμη ένα κύτταρο του αθλητισμού το Σύλλογο που δημιουργήθηκε με στόχο να πορευτεί στο μέλλον εμποτισμένος με τη φιλοσοφία του κ.  Ρήγα Ευσταθιάδη, του κ. Μιχαήλ Μιχαήλ του Κώστα Χειμωνίδη και πολλών άλλων που το πέρασμα τους … χάραξε πορείες.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ο κ. Παπαϊακώβου Γιώργος, επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ δέχτηκε να «προσφέρει» τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στους δρόμους ταχύτητας και τα οριζόντια άλματα.

Ο κ. Τριανταφύλλου Κώστας παλαιός αθλητής του άλματος σε ύψος και επί σειρά ετών προπονητής στη Χαλκίδα είναι ο 2ος προπονητής που και ο ίδιος δέχτηκε να βοηθήσει το Σύλλογο τόσο στα άλματα όσο και στην προετοιμασία των αθλητών που θα επιλεγούν για τους μικρούς δρόμους τα άλματα και τα σύνθετα.

Η Τρίτη της παρέας που λόγω ηλικίας την αναφέρουμε τελευταία, είναι η Μαρία Κυριακίδου πρώην αθλήτρια του Συλλόγου μας και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Η κ. Μαρία θα αναλάβει μαζί με την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη τα τμήματα υποδοχής των SuperMini, των Mini καθώς και των ΠΠ/Β.

Το Δ.Σ. όχι μόνον αντικατέστησε τις προπονήτριες που τον τελευταίο μήνα λόγω υποχρεώσεων  σταμάτησαν, αλλά προχώρησε σε πρόσληψη 3 έμπειρων προπονητών, μια κίνηση που δείχνει σοβαρότητα και διάθεση για ποιοτική δουλειά.  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία Σύλλογος  (ιδρύθηκε το 1999) είναι όμως «μεγάλος» σε διάθεση για προσφορά και ενδιαφέρον για την αθλούμενη νεολαία μας.  

print

Written by