ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ & ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ  …. ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ & Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πριν από μια εβδομάδα, το Καυτανζόγλειο γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας του. Τους τελευταίους μήνες (όταν υπήρχαν στο Στάδιο ακόμη οι 8-μηνίτες) πάρθηκαν ορισμένα ομολογουμένως αποτελεσματικά μέτρα και υπήρχε κάποια τάξη στη λειτουργία του Σταδίου. …..Τελευταία όμως το Στάδιο μοιάζει εγκαταλελειμμένο.

Επιγραμματικά

1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ: Ακόμη κυκλοφορεί στους τοίχους η ανακοίνωση που έγραφε ότι για δύο ημέρες, μέχρι τη Δευτέρα 1-11-2010  λόγω έργων δεν θα υπάρχει ζεστό νερό για τους αθλητές. Αυτές οι δύο ημέρες γιατί παραμένουν … ατελείωτες για τους αθλητές του Στίβου (σήμερα έχουμε 13-11-10 και ακόμη νερό δεν υπάρχει). Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα έχουν νερό οι ποδοσφαιριστές του αυριανού αγώνα. …..

2) ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Γιατί οι αίθουσες του Κ-3 έχουν να καθαριστούν τόσες πολλές …. εβδομάδες; Στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ  το χνούδι … πάει σύννεφο. Θα περιμένουμε δυο τρεις μέρες ακόμη και μετά θα αναγκαστούμε και πάλι να καθαρίσουμε μόνοι μας. Εφόσον όμως καθαρίσουμε μόνοι μας θα τοδημοσιοποιήσουμε για να μπορέσει όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη λειτουργία του Σταδίου να χρησιμοποιήσει τα ντοκουμέντα (τις φωτογραφίες και τα κείμενα) «όπου δει».

Αν οι καθαρίστριες έχουν ελαττωθεί, λόγω της απόλυσης των 8-μηνιτών, τότε οι διοικούντες του Σταδίου θα πρέπει να καταρτίσουν έτσι το ωράριο των καθαριστριών, ώστε να υπάρχει η στοιχειώδης καθαριότητα σε όλους τους χώρους. Αν δεν  το κάνουν, τότε ποιός ο λόγος της ύπαρξής τους; Πώς περνούν τη μέρα τους στα “καθαρά τους γραφεία“;

print

Written by