ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε μια οικογενειακή  γιορτή  του επί κοντώ εξελίχθηκε η 2η Ημερίδα του αγωνίσματος που έγινε στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ στο Καυτανζόγλειο.  Στον αγώνα πήραν μέρος 7 Άνδρες (Α-Π-ΠΠ/Α΄) και 6 Γυναίκες (Γ-Κ-ΠΚ/Α΄).  Από τους Άνδρες ξεχώρισε κυρίως ο Θεοφάνης Μπέλος (92) με 4.60 (νέα ατομική επίδοση είχε 4.40). Από τις Γυναίκες, με την έννοια της μεγαλύτερης βελτίωσης, ξεχώρισε η Αθηνά-Αναστασία Μιχαήλ (που πέτυχε 3.10 είχε 2.60!).

Η ημερίδα πέτυχε το σκοπό της αφού έδωσε την ευκαιρία σε παλιούς αθλητές να θυμηθούν την τέχνη τους (θεοχαρίδου Στέλλα, με 3.20 ήταν η νικήτρια των Γυναικών και τον Ρίζο Ανδρέα, που αν και είχε την τριπλάσια ηλικία από μερικούς νεαρούς,,  πέτυχε3.40 και κέρδισε το Λουκά Δρίβα (που ισοφάρισε το ρεκόρ του με 3.30). (Ανδρέα είδες γυριστή … δεν μαρτύρησα την ηλικία σου!). (Λουκά, όλα καλά αλλά να χάσουμε από “βαμμένο Αρειανό” !!!

Επίσης έδωσε την ευκαιρία στους νέους-ες αθλητές/τριες να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Η Σολομωνίδου Δήμητρα (95) πέτυχε 3.00 μ. είχε 2.80. Η Βακουφτσή Θεοδώρα με 3.00 μ. ισοφάρισε το ρεκόρ της.

Καλά τα πήγαν και οι μικροί ή νέοι στο αγώνισμα (Τριανταφύλλου Γ., Μπέλος Θωμάς και Κιάφας Μιχάλης).  Ακόμη και η Ναταλία που έκανε 3 άκυρες τα πήγε καλά!!!! ήταν «ωραίες άκυρες». Ναταλία δε «μασάμε» … συνεχίζουμε.

Η  μικρότερη από τα κορίτσια, Η Δήμητρα Ευθυμίου (96), που μας ήρθε με τον προπονητή της από την Αλεξανδρούπολη, έδειξε ότι σύντομα θα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της, αφού συνδυάζει  προσόντα και κυρίως προπονητή με “μεράκι” ο οποίος την έφερε από την Αλεξανδρούπολη για να αποκτήσει εμπειρίες!.

Οι πρωταθλητές μας Πατσουκάκης και Στυλιανού επηρεάστηκαν από την ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ότι «τα όρια» δεν μετράνε και ο μεν Δημήτρης δεν κατέβηκε καθόλου ενώ ο Νίκανδρος έκανε 3 άκυρα στο αρχικό ύψος 5.20.

Η επόμενη ημερίδα του άλματος επί κοντώ, θα γίνει και πάλι στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο 12-2-1011.  Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στα μέσα εβδομάδος και θα κοινοποιηθεί από τη σελίδα μας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by