Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ …»

Ως διοργανωτές προσπαθήσαμε να προβλέψουμε τα πιθανά προβλήματα των αγώνων, π.χ. εμφανίστηκαν πολλά άτομα στα άλματα (ζητήσαμε διπλά συνεργεία Κριτών), πολλά άτομα στο επί κοντώ (ζητήσαμε και δεύτερο στρώμα) δεν αρνηθήκαμε να καλύψουμε το οποιοδήποτε έξοδο αφορούσε στην αρτιότερη διοργάνωση.

Δυστυχώς είχαμε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα τα οποία μπορεί να μην έγιναν  αισθητά στους πολλούς έγιναν όμως αιτία για μια ακόμη φορά να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους. 

Δεν θα επεκταθώ  θα φέρω όμως δυο τρία παραδείγματα.

Κύριε Διευθυντά του Καυτανζογλείου όταν γίνονται Αγώνες για να Τιμήσουμε ανθρώπους σαν τον ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ και σαν τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ  (που ακολουθούν την άλλη εβδομάδα) οι πόρτες του Σταδίου πρέπει να παραμένουν όλες κλειστές;  Μη μας πείτε ότι δεν σας ζητήσαμε να τις ανοίξετε …  Αν έχετε κάτι να μας πείτε ευχαρίστως να σας ακούσουμε αλλά πρώτα θα πρέπει να εξηγήσετε στον κ. Διονύση Ψωμιάδη γιατί δεν βρήκε καμιά πόρτα του Σταδίου ανοιχτή και έπρεπε να γυρνάει γύρω γύρω για να Τιμήσει το ΔΑΣΚΑΛΟ.  

Αν το προσωπικό του Σταδίου τιμά με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους που άφησαν τη σφραγίδα τους στο Καυτανζόγλειο τότε τι να περιμένουμε από τους ξένους;

Αγαπητοί φίλοι Κριτές. Κύριε πρόεδρε,  γιατί η έφορος των Κριτών  δεν ήξερε ότι ζητήσαμε διπλά σκάμματα στο Μήκος ; Γιατί δεν υπήρχαν κριτές να κάνετε διπλά συνεργεία όπως σας ζητήσαμε έγκαιρα;

Γιατί δεν  έγινε έλεγχος για την καταλληλότητα των χώρων των αγωνισμάτων π.χ. σπασμένη Βαλβίδα στο Μήκος.  Γιατί δεν βγήκαν τα απαραίτητα όργανα για την κανονική τέλεση των αγωνισμάτων;  Π.χ. Πίνακες που δείχνουν τις επιδόσεις, για να μην πάμε σε  ρολόγια, τραπέζια καρέκλες κ.α.

Γιατί ο κ. Καϊσίδης που έβγαλε σχεδόν μόνος του τον αγώνα (και τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του)  δεν είχε αυτοκίνητο να μεταφέρει τα εμπόδια (η μπαταρία είχε ξελιγωθεί το πρωί για  τους αγώνες ποδοσφαίρου των μικρών).

 

Δεν θα επεκταθώ όμως θα δώσω στους διοργανωτές των αγώνων «Β  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» κατάσταση με τις ελλείψεις – παραλείψεις ώστε να μην έχουμε τα ίδια.  

 

Κάνουμε αγώνες να τιμήσουμε  τους ανθρώπους  που μας δίδαξαν με τη συμπεριφορά τους και δεν κάνουμε ούτε τα αυτονόητα αυτά που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε (να ανοίξουμε δυο πόρτες του Σταδίου να μπει ο κόσμος) τι άλλο να περιμένουμε!

print

Written by