ΕΥΤΥΧΩΣ! ΠΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ


Όπως θα γνωρίζετε όσοι επισκέπτεστε τη σελίδα μας, ο Σύλλογος λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Τα μέλη του Δ.Σ. είναι Φίλοι, γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας ή άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για το στίβο και διάθεση προσφοράς. Ο έφορος του Γυναικείου τμήματος, ο κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος δεν αφήνει αγώνα στον οποίο να συμμετέχει η Δήμητρα και να μην είναι παρών (οικογενειακώς). Δεν φτάνει αυτό αλλά μας βάζει και σε μπελάδες. Κάθε φορά που η φλωρού (η Δήμητρα ήθελα να πω) κάνει ρεκόρ έχουμε και τα ανάλογα κεράσματα (Νίκανδρε … έχασες προχθές).

Λόγω της ημέρας το κέρασμα …πήγε σύννεφο, μέχρι σκασμού…. Ευτυχώς που ήταν παρών ο Απόστολος (αδελφός της Δήμητρας) και κρατούσε λίγο τις ισορροπίες.  Για να δείτε και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι προπονητές και το τι τραβάνε … από τους γονείς – μέλη του Δ.Σ.! Τι να κάνουμε  να αρνηθούμε και την άλλη μέρα να μας απολύσουν!!! τα υπομένουμε όλα…. 
Το 3.30 της Δήμητρας ήταν ισοφάριση ρεκόρ και γιαυτό γυρίσαμε στα σπίτι μας στις 1.00. Αν ήταν ρεκόρ! ακόμη στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία θα ήμασταν!!!
Έλεος, κάποιος να μας γλυτώσει από αυτήν την ταλαιπωρία!

print

Written by