ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ – ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Πριν μερικά χρόνια δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η «παρέα» των λίγων θα κατέληγε να γίνει «παρέα» των πολλών.

Χαιρόμαστε που καθημερινά προστίθενται νέα παιδιά στην παρέα μας.
Χαιρόμαστε που καθημερινά δεχόμαστε κολακευτικά σχόλια για το σύλλογό μας.
Χαιρόμαστε που είμαστε πλέον αρκετοί.
Χαιρόμαστε γιατί λειτουργούμε σαν μια οικογένεια (από το Δ.Σ. μέχρι τους προπονητές).
Χαιρόμαστε γιατί έχουμε τους γονείς κοντά μας.

Αλλά ταυτόχρονα και ανησυχούμε.

Ανησυχούμε μήπως φτάσει η ώρα που δεν θα ξέρουμε όλα τα παιδιά με το όνομά τους!
Ανησυχούμε μήπως γίνουμε και εμείς απρόσωποι και «μία από τα ίδια».  Δεν θα το θέλαμε!  αν όμως κάποια στιγμή συμβεί και αυτό …  την έχουμε έτοιμη τη δικαιολογία· θα το ρίξουμε στην ηλικία! Ναι,  λόγω ηλικίας θα ξεχνάμε τα ονόματα, τι πιο φυσιολογικό !   Όλα καλά λοιπόν … προχωράμε!
Ανησυχούμε μήπως μέσα στο πλήθος χάσουμε την επαφή με τις «λεπτές χορδές» των παιδιών μας. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τον έλεγχο δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ξέρουμε όμως αν τα καταφέρνουμε.
Στην μεθαυριανή συγκέντρωση των γονέων πιστεύουμε να το μάθουμε ….

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στο Δ.Σ. υπάρχουν οικογενειάρχες που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο το σύλλογο. Χωρίς τη διακριτική αλλά και συγχρόνως δυναμική παρουσία τους δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο σύλλογος.
Τι  λέμε λοιπόν σε όλους αυτούς τους Φίλους που κατά καιρούς  στελέχωσαν το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και έγιναν η ραχοκοκαλιά του συλλόγου;
Λέμε ένα – ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ –  και τελειώσαμε;  Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και …  φτάνει; 
Όχι δε φτάνει, μπορεί για «εκείνους» να είναι αρκετό (γιατί δυστυχώς,  έτσι που έγινε η ζωή ούτε αυτό το ευχαριστώ δεν περιμένουμε!)  εμάς όμως δεν μας ικανοποιεί!

Θέλουμε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να βγει από πολλά στόματα, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους γονείς  να “δουν” την προσφορά των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και από την «άλλη πλευρά». Τόσα χρόνια οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Δ.Σ. στηρίζουν το σύλλογο για να μπορούμε εμείς (οι προπονητές) με τη σειρά μας να “σμιλεύουμε” χαρακτήρες και να καλλιεργούμε ψυχές και  ικανότητες. Στηρίζουν το σύλλογο κλέβοντας ώρες από τη δουλειά τους και από την οικογένειά τους. Όχι μόνον δεν έχουν κανένα όφελος αλλά τουναντίον «προσφέρουν» το κατά δύναμη.

Κάποιοι «ξέφυγαν» νωρίς, γίνανε χορηγοί του συλλόγου. Ανώνυμοι  προσέφεραν τη μια φόρμες, την άλλη μπλουζάκια για προπόνηση, αγωνιστικές στολές, μέχρι και … έπιπλα για το γραφείο μας προσέφεραν. Όλους εσάς τους αφανείς υποστηριτές του συλλόγου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Θα τολμήσουμε να αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά από τα πολλά ονόματα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί θα ναφέρω μόνο μερικούς από τους Πολλούς που βοήθησαν μέχρι τώρα, άλλος λίγο άλλος περισσότερο. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΛΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Με αιχμή του δόρατος τους προαναφερόμενους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους κατά καιρούς βοήθησαν και δεν είναι λίγοι!!

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ  ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν κοντά στο σύλλογο οι:   κ. Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ  (MAKRA HELLAS) και ο  κ. Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΣΙΑ Ο.Ε. (Εισαγωγές ανταλλακτικών Αυτοκινήτων). Η προσφορά σε αθλητικό υλικό (φόρμες και αγωνιστικές στολές) των δύο χορηγών είναι σημαντική αν αναλογιστούμε την εγκατάλειψη από την Πολιτεία των ερασιτεχνικών συλλόγων. Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους κ.κ. Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
(Στη φωτο από δεξιά, ο κ. Ίλτσος Κ. Ταμίας του συλλόγου με τους κ.κ. Παπαθανασίου και Κερασίδη. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι και οι χορηγοί μας είναι από … ομορφόσογο!!!!).
Α!  δεν σας είπαμε,  σκοπεύουμε να παραγγείλουμε (60-70) μπλουζάκια για τα παιδιά, δεν έχουμε για τους νέους αθλητές μας. Μην ανησυχείτε …. θα σας ενημερώσουμε !!!!!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Είμαστε τυχεροί στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ γιατί το προπονητικό δυναμικό του «δεν παίζεται».
Λακωνικότατα θα αναφερθώ στην αδυναμία του συλλόγου να αμείψει  τους προπονητές του όπως θα ήθελε. Ευελπιστούμε σύντομα να μπορούμε να «κοιτάμε» τους προπονητές στα μάτια χωρίς να νοιώθουμε άσχημα. Μέχρι τότε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μας  που, να μη γελιόμαστε,  είναι η «ψυχή του συλλόγου».  Όχι μόνον δεν αμείβονται όπως το αξίζουν αλλά πολλές φορές «βάζουν και από την τσέπη τους» για να λειτουργεί ο σύλλογος.

Παλαιοί και νέοι προπονητές αποτελούν ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σύνολο διότι  ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Οι πέντε γνώσεις και τα κάποια χρόνια εμπειρίας των παλιών συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο με τη ζωντάνια, τη διάθεση προσφοράς και την «τρελή όρεξη» για επαφή με τα παιδιά,  των νέων.

Κάποιοι είμαστε λίγο πιο όμορφοι! κάποιοι άλλοι (νομίζουν ότι είναι) ποιο δυνατοί!.  Αν στα παραπάνω στοιχεία προσθέσουμε και   την αχαλίνωτη διάθεση προσφοράς των κοριτσιών και των νέων, η συνταγή … «ήρθε και έδεσε».

 Δεν θα αναφέρω ονόματα αλλά ούτε θα κάνω συγκρίσεις με άλλους συλλόγους και άλλους συναδέλφους προπονητές. Ίσως είναι η φιλοσοφία του συλλόγου που διαμορφώνεται από τους ανθρώπους του, (το Δ.Σ. και τους προπονητές), που κάνει τη διαφορά.  Ίσως να τα βλέπουμε έτσι εμείς και να μην είναι έτσι στην πραγματικότητα ή να υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι! 

Γονείς, περιμένουμε να μας βοηθήσετε, να μας πείτε την άποψή σας για … όλα.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας ήρθε η ώρα σας, ελάτε να μας «τα πείτε». Ήρθε η ώρα να βοηθήσετε και εσείς να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Μην ξεχνάτε για τα παιδιά σας μιλάμε, τα οποία μας εμπιστευτήκατε και η συμπεριφορά μας τα επηρεάζει σημαντικά. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά «το καλύτερο» με τα δικά μας κριτήρια!

Ίσως να έχετε διαφορετική άποψη. Θέλουμε τη δική σας άποψη, θέλουμε τη δική σας πρόταση, θέλουμε τη δική σας καλοπροαίρετη κριτική στα λεγόμενα και στα πεπραγμένα μας.  Σας παρακαλούμε να μη διστάσετε να μας πείτε την άποψή σας και να τονίσετε κάτι που μας διέφυγε ή το οποίο δεν κάναμε σωστά. Αν θέλετε το παιδί σας να κερδίσει πράγματι από τη συμμετοχή του στο σύλλογο πρέπει να μας τονίσετε και να επισημάνετε αυτά που δεν γίνονται σωστά. Αυτά που κατά τη γνώμη σας θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα.
Το να έρθετε μεθαύριο και να μας πείτε (ίσως) μπράβο, δεν θα σας «μαλώσουμε» … θα το χαρούμε.
Εαν όμως έρθετε και μας επισημάνετε κάτι που κάνουμε λάθος ή που θα μπορούσε να γίνει καλύτερα τότε θα έχετε προσφέρει πολλά και σε εμάς (να γίνουμε καλύτεροι) αλλά και στα παιδιά σας, αφού τα πάντα κινούνται γύρω από τα παιδιά «μας».

Αυτά που εμείς «νομίζουμε» ότι τα κάνουμε σωστά, μπορεί να γίνουν ακόμη πιο σωστά με τη δική σας υπόδειξη ή πρόταση. Προτάσεις που έγιναν από γονείς τα προηγούμενα χρόνια και τις οποίες υιοθετήσαμε και εφαρμόσαμε αποδείχτηκαν  καταπληκτικές και μας έκαναν καλύτερους.  
Περιμένουμε τη δική σας συμβολή στην προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι.
(Παράκληση η οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι που μπορεί να γίνει καλύτερα να μην αναφέρεται ονομαστικά σε προπονητή, ας είναι γενική και απρόσωπη).

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε για το καλό των παιδιών μας.

print

Written by