ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ Η «ΚΟΠΕΛΟΥΔΑ» ΜΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ   MR. & MISS INTERNATIONAL BEAUTY

Στα Καλλιστεία της Ανατολικής Μακεδονίας Mr. & MissInternationalBeauty,  που έγιναν το Σάββατο 30-9-2011 στην Καβάλα www.kallistia.gr, η Αθηνά Μιχαήλ ήταν στην Τελική κατάταξη.  

Η Αθηνά σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Τόσο ο Νίκανδρος όσο και η Αθηνά, βρέθηκαν στα Καλλιστεία της Καβάλας κυρίως για «να λουφάρουν»   τους δρόμους αντοχής που κυριαρχούν αυτήν την εποχή στην προπόνηση. (Εντάξει Αθηνά πλάκα κάνω, για τον Νίκανδρο το λέω εσύ θα τους κάνεις αυτήν την εβδομάδα!)

Για το Νίκανδρο δεν γνωρίζουμε τι έκανε, αλλά … Νίκανδρε, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!  Άσε και κανέναν άλλο να διακριθεί (μην είσαι φαταούλας) γιατί δεν θα το γλύτωνες  από τον κ.  Σταύρο το … «Mr. Beauty»!!!

Δεν γνωρίζουμε εάν η διάκριση αυτή της  Αθηνάς θα της ανοίξει νέους δρόμους και ποιους. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Αθηνά διαθέτει ταλέντο στην υποκριτική και αν συνδυάσουμε το εξαίσιο ταλέντο της με την καταπληκτική εμφάνισή της και το υπέροχο ταμπεραμέντο της, τότε έχουμε μία προσωπικότητα  που της επιτρέπεται να έχει σοβαρές βλέψεις  ακόμη και για το δύσκολο χώρο του θεάματος.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τον καταπληκτικό της χαρακτήρα τότε, με πόνο ψυχής ….   ευχόμαστε στην Κοπελούα μας να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες της, όποιες και αν είναι.

Εμείς για χάρη της …  θα το αντέξουμε !!!!!!!!!!!!!!!

print

Written by