5ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» 23-10-11

Το Διενοριακό πρωτάθλημα στίβου απευθύνεται στα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Στόχος του πρωταθλήματος είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά των κατηχητικών να γνωρίσουν από κοντά τον κλασικό αθλητισμό. Να γνωρίσουν όλα εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα, που μπορεί να βιώσει κανείς μόνον συμμετέχοντας σε κάποιον «αγώνα».

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ: Το πρωτάθλημα διοργανώνεται προς τιμήν του Αγίου Νέστωρος, προστάτη του αθλητισμού και θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου 2011 με ώρα έναρξης 11:00 π.μ., στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Θα διεξαχθούν 6 αγωνίσματα (δρόμος ταχύτητας, δρόμος αντοχής, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος, σφαιροβολία και σκυταλοδρομία). Σε κάθε αγώνισμα θα υπάρχουν διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχουν τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. (Παιδιά που δεν ανήκουν σε κάποιο κατηχητικό μπορούν να συμμετέχουν απευθυνόμενοι στον κατηχητή της ενορίας τους.) Κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει σε (3) τρία το πολύ ατομικά αγωνίσματα και τη σκυταλοδρομία. Κάθε κατηχητικό μπορεί να πάρει μέρος  στα ατομικά αγωνίσματα με απεριόριστο αριθμό αθλητών και στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας με μία (1) ομάδα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Τα παιδιά των κατηχητικών που θα θελήσουν να λάβουν μέρος πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στους υπεύθυνους κατηχητές της ενορίας τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής των κατηχητικών θα πρέπει να σταλούν στους διοργανωτές στο e-mailkatixitikathes@yahoo.grτο αργότερο μέχρι το μεσημέρι της  Τρίτης 18-10-2011.

Για τη διευκόλυνση των διοργανωτών και την καλύτερη προετοιμασία του πρωταθλήματος κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη προφορική δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6976 350313.

print

Written by