ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Η εκδρομή θα γίνει ακόμη και με κακοκαιρία.

Ακούμε συνέχεια για «κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο». Το εύκολο θα ήταν να πούμε αναβάλλεται η εκδρομή μας αλλά βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και δεν είμαστε σίγουροι ότι από δώ και πέρα θα βρεθεί ημερομηνία για την εκδρομή μας.

Με αυτό το σκεπτικό τονίζουμε ότι Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Εάν ο καιρός είναι «υποφερτός».

  • Θα ακολουθήσουμε κανονικά το πρόγραμμα.
  • Χώρος συνάντησης το παρκινγκ μπροστά  στην  Παλαιά μονή του Αγίου Διονυσίου στις 10:30. Από εκεί βγαίνουμε στο διεθνές μονοπάτι Ε4 που ξεκινάει από το Λιτόχωρο και οδηγεί στις κορυφές.
     

Εφόσον ο καιρός θα είναι «χάλια».

Εναλλακτικές λύσεις:

  • Εφόσον θα ταξιδέψουμε όλοι με Ι.Χ. όποιος δεν θέλει να έρθει απλά δεν ξεκινάει. Τα πληρώματα των Ι.Χ. θα πρέπει να συνεννοηθούν έγκαιρα.

Όποιοι πάμε, ακόμη και με χάλια καιρό.

  • Αν κρίνουμε εκείνη τη στιγμή ότι μπορούμε να περπατήσουμε με κατάλληλη ενδυμασία (αδιάβροχα, μπότες, εφεδρικά παπούτσια, κάλτσες, εφεδρικές αλλαξιές, κ.λπ.) τότε βαδίζουμε και «ό,τι βρέξει ..».
  • Αν δεν είναι  για περπάτημα (βροχή, κρύο, κ.λ.π.)  πάμε με τα αυτοκίνητα μέχρι τα «πριόνια» και πίνουμε τον καφέ μας ή τρώμε τη φασουλάδα μας ή το κολατσιό μας και γυρνάμε.
  • Πάμε με τα αυτοκίνητα, όπου εκείνη τη στιγμή αποφασίσουμε και γυρνάμε νωρίτερα.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ   ΓΙΝΕΙ

  • Όποιος είναι φλώρος και φοβάται μη βραχεί (Νίκανδρε…!) ας μην έρθει·  του χρόνου θα κάνουμε την εκδρομή νωρίτερα και με καλύτερο καιρό.
  • Επίσης όποιος  είναι γκρινιάρης και αν βραχεί ή λασπωθεί θα μας τρελάνει στην γκρίνια (Θεοφάνη είπες τίποτε;)  ας μην ξεκινήσει. Μετά την απομάκρυνση από τη Θεσσαλονίκη καμία γκρίνια δεν θα γίνει δεκτή.

Με δεδομένα τα παραπάνω, παρακαλώ να γίνει μέχρι το Σάββατο πρωί η οριστική συνεννόηση των Οδηγών και των επιβατών των Ι.Χ.

 Όποιος δεν είναι τακτοποιημένος για  την μετακίνησή του να ενημερώσει τους υπευθύνους της εκδρομής.

Αρχηγός Εκδρομής
Ο  Έφορος Στίβου Ανδρών του ΑΣ ΡΗΓΑΣκ. Καρματζόγλου Σταύρος τηλ. 6932.28.88.28

Βοηθός Αρχηγού Κατσίκας Φώτιος  τηλ. 6932 626.625

print

Written by