Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 5-2-12

Ο  Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Κ.Σ.Θ.) θα κόψει την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, την Κυριακή στις 5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:15 π.μ. στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (Αίθουσα Συνεδριάσεων – Τύπου).

Ευχόμαστε στους Κριτές, Μέλη του Σ.Ε.Κ.Σ.Θ.,  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.  

Πιστεύουμε ότι στην καινούρια αγωνιστική χρονιά, που αρχίζει με την ημερίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ 28/29-1-2012 (το άλμα επί κοντώ που θα γίνει το Σάββατο 28, στις 16:00  στο Καυτανζόγλειο, και τα υπόλοιπα αγωνίσματα θα γίνουν την Κυριακή 29 στο Αλεξάνδρειο) δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Στο κάτω κάτω οι Κριτές, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παλαιοί αθλητές Στίβου, δεν ζητούν τίποτε περισσότερο από το «να τους αναγνωρίζεται» η προσφορά τους.
Το να «εκτιμάται» η προσφορά του καθενός που προσφέρει,  είναι το ελάχιστο αλλά και συγχρόνως το μέγιστο αγαθό αφού οδηγεί στην ιδανική συνεργασία.  Εφόσον ο ΣΕΓΑΣ, με τον τρόπο του, δείξει ότι εκτιμά την προσφορά των Κριτών, τότε είμαστε σίγουροι ότι “χαλί θα γίνουν να τους πατήσουμε”•  Μέχρι και καφέδες θα μας κερνούν στους αγώνες.

Είναι όμως τόσο κοντά η αψεγάδιαστη συνεργασία με την ατελείωτη αντιπαράθεση (γιατί  τα όρια που τις χωρίζουν είναι τόσο λεπτά), που το μόνο σίγουρο μέσο επιτυχίας είναι η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Τουλάχιστον από την πλευρά των Κριτών την καλή διάθεση την βλέπουμε στην καθημερινή μας επικοινωνία. Ευχόμαστε να υπάρξει η αντίστοιχη «καλή διάθεση» και από την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε «όλες τις πλευρές» του Κλασικού Αθλητισμού.
 

print

Written by