ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με τους αθλητές:  Ρεζές Παρασκευάς-Κωνσταντίνος – 400μ., Κνήτης Εμμανουήλ – Μήκος,  Παπανικολάου Αθανάσιος -Τριπλούν , (Σπυρόπουλος Νικόλαος, Μπέλος Θεοφάνης , Στυλιανού Νίκανδρος και Σολομωνίδου Δήμητρα) – επί κοντώ.  

Αγωνιστικά ξεχώρισαν οι:  Στυλιανού Νίκανδρος που ήταν 2ος στο επί κοντώ με 5.30μ. και η Σολομωνίδου Δήμητρα που ήταν στη 6η επίσης στο επί κοντώ με 3.40 (νέο ατομικό της ρεκόρ).

Τον αγώνα παρακολούθησε από κοντά και ο κ. Ρήγας Ευσταθιάδης (το όνομα του οποίου φέρει ο Σύλλογος).

Η παρουσία των αθλητών μας σχολιάστηκε από τη Ρούλα Βλασσοπούλου στο stivoz.gr και από άλλη άποψη (την άψογη εμφάνιση) με τα παρακάτω λόγια. 
✔ Οι εμφανίσεις των αθλητών του Ρήγα Θεσσαλονίκης ξεχώρισαν στο επί κοντώ και οι παραπομπές τους στα γερμανικά χρώματα, σίγουρα όχι τυχαία. Άλλωστε, οι Γερμανοί έχουν μία από τις πιο παραδοσιακές σχολές στο συγκεκριμένο αγώνισμα!

Στους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλητές Διακονικόλας Σάββας, Αλεξούλη Χάιδω και Πατσουκάκης Δημήτριος,  οι οποίοι αν και δεν ανήκουν στο σύλλογο, προπονούνται με τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (κκ. Παπαϊακώβου Γ. και Κατσίκα Φ.).  
ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by