ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Με τη συμμετοχή 15 μελών του Δ.Σ. αλλά και ενεργών μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγινε άλλο ένα  «καταπληκτικό» Δ.Σ., αυτό του Απριλίου.

Περάσαμε υπέροχα, είπαμε αρκετά πήραμε τις αποφάσεις μας και με αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον. Ίσως σε αυτό να συνέβαλε και το βίντεο που χαρακτηρίζει την «παρέα» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και έχει τίτλο «Γιατί δεν είναι όλα μαύρα». Όσοι δεν το είδατε, χάνετε !!!!  βρίσκεται (στην πρώτη σελίδα με ημερομηνία 1-4-12).

Συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1) Φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
2) Αγώνες “Ημερίδες Εγρήγορσης”. 
3) Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (δημιουργήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους (3) Εφόρους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ – Σολομωνίδη, Καρματζόγλου, Κούτρας με βοηθούς τους προπονητές του συλλόγου. |
4) Με αφορμή τη Δωρεά εκ μέρους του κ. Δρόσου Απόστολου ενός «Χαλιού ποιότητας», αποφασίστηκε να γίνει λαχειοφόρος αγορά, στην οποία θα προστεθούν και άλλες προσφορές φίλων του Συλλόγου. (Με την ευκαιρία όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε κάποιο δώρο ή κάποια υπηρεσία στην λαχειοφόρο αγορά παρακαλούμε να το δηλώσετε στο σύλλογο. Ένα service αυτοκινήτου ψήνετε να προστεθεί στη λίστα των προσφορών. (Σύντομα θα επανέλθουμε για τη λαχειοφόρο αγορά και τις προσφορές των φίλων).
5) Τέλος συζητήθηκαν οικογενειακής φύσεως θέματα και πάρθηκαν οι σχετικές αποφάσεις.

print

Written by