ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ “ΓΥΜΝΑΖΕΙ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Σήμερα θα τα «ψάλλω» στους γονείς! Ναι θα σας τα ψάλλω γιατί δεν εκτιμάτε την προσπάθεια του Καυτανζογλείου να σας γυμνάσει.
ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Η επιτροπή διοίκησης (μας) απέκλεισε από το πάρκινγκ . Το πάρκινγκ είναι «ερημικά» άδειο (μπράβο μας, κανένας στο πάρκινγκ) και εσείς φωνάζετε που δεν έχετε να παρκάρετε. Δεν καταλάβατε ότι το έκαναν για το καλό μας, (να μας κάνουν ξεφτέρια στο παρκάρισμα) αντί να πείτε ένα ευχαριστώ Φωνάζετε, Ντροπή σας, Αχάριστοι!
ΟΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ:  Το Καυτανζόγλειο φροντίζει να γυμνάσει και του γονείς. Γιατί νομίζετε ότι έχει κλειδωμένες τις πόρτες που οδηγούν στις κερκίδες, στους αγώνες στίβου; Μα για το καλό μας, για να μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε την τεχνική περάσματος των εμποδίων! Δηλαδή ούτε αυτό το καταλάβατε;  μερικοί γονείς που φώναζαν σήμερα το πρωί είναι απαράδεκτοι! Κοιτάξτε τι ωραία τεχνική απέκτησε η κυρία (μητέρα αθλητή) στο πέρασμα των «εμποδίων», για να πάει στις κερκίδες!
Έλεος πια τι άλλο να κάνει το Καυτανζόγλειο για να μας πείσει ότι νοιάζεται και για το στίβο; Η αχαριστία των γονέων των αθλητών του στίβου δεν περιγράφεται!!!

print

Written by