ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πότε επί τέλους θα καταλάβουμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός υπάρχει χάρη στην «τρέλα» το μεράκι και τη διάθεση ορισμένων ανθρώπων να … προσφέρουν;  Όταν έρχεται η ώρα να αποδώσουμε τα του «Καίσαρος τω Καίσαρι …»,  σε αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να «βγάζουμε το καπέλο μας».
 Άνθρωποι που νοιάζονται και προσφέρουν στην περιοχή τους,  όπως ο κ. Ν. Παπαδημητρίου στη Χαλκιδική, υπάρχουν ευτυχώς αρκετοί. Δεν φαίνονται, δεν ακούγονται, δεν πρωταγωνιστούν στα ΜΜΕ γιατί δεν νοιάζονται γιαυτό, γιατί δε είναι αυτός ο σκοπός τους.
Αυτοί οι Άνθρωποι δεν έχουν την ανάγκη αυτών των 5 γραμμών που αφιερώνουμε σε αυτούς, ούτε περιμένουν από κανέναν να τους επαινέσει για να συνεχίσουν. Είναι δική μας,  εσωτερική ανάγκη να εξωτερικεύσουμε αυτό που νοιώθουμε για τους ανθρώπους όπως τον κ. Παπαδημητρίου. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι η προσπάθειά τους πιάνει τόπο. Πολλοί που ξέρουν και καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που προσφέρουν, το εκτιμούν και αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν. Εφόσον μέσα από αυτές τις γραμμές έχουμε τη δυνατότητα να τους πούμε ένα μικρό ευχαριστώ, το κάνουμε πράξη. Θα πούμε απλά και Λακωνικά αυτό που αισθανόμαστε.
Κύριοι, Σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε γιατί χαράσσετε  και φωτίζετε το δρόμο της προσφοράς στην αθλούμενη νεολαία για να ακολουθήσουν και άλλοι. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by