ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΠ-ΠΚ/Α ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α ο σύλλογός μας παρουσίασε δύο όψεις:
Βαθμολογικά σίγουρα  θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα! αφού στις λεπτομέρειες χάσαμε τουλάχιστον 20 βαθμούς. Δεν θα σταθούμε περισσότερο, πάει πέρασε, αλλά θα πρέπει … να μας δώσει το μάθημά μας!

Σήμερα ο σύλλογος κέρδισε σε ομαδικότητα. Όχι μόνο  παρουσιάσαμε δύο ομάδες στην 4Χ80, για πρώτη φορά, αλλά και οι δύο ομάδες πρωταγωνίστησαν. Τα κορίτσια (4Χ80 ΠΚ/Α)-(Χατζηαργυρίου, Ανανιάδου-Κόκκοτα, Κυριακίδου και Ίλτσου) τερμάτισαν στην Τρίτη θέση με πολύ καλό χρόνο.  Τα αγόρια (4Χ80 ΠΠ/Α)- (Δρόσος, Τριανταφύλλου, Μουρουδέλης, Ρουσομάνης) ακυρώθηκαν μεν, γιατί η αλλαγή έγινε εκτός ζώνης, όμως τερμάτισαν στη 2η θέση με επίσης πολύ καλό χρόνο. Τα αποτελέσματα των σκυταλοδρομιών μας δείχνουν ότι  υπάρχουν δυνατότητες για πολύ καλύτερα πράγματα.

Στους αθλητές της 4Χ80 που Ακυρώθηκαν λέμε μόνον τούτο: Ο καθένας σας με τη συμμετοχή του και μόνον έδωσε την ευκαιρία, στον εαυτό του αλλά και στους συναθλητές του, να ζήσετε αυτά τα απερίγραπτα συναισθήματα του αγώνα. Το άγχος του πρωτόγνωρου, την αγωνία του αποτελέσματος και τον ενθουσιασμό της συμμετοχής. Μη σταθείτε στην ακύρωση!  Ο καθένας σας χρωστάει χάρη στους άλλους τρείς και οι τρείς στον κάθε έναν ξεχωριστά. Ναι Χάρη!  γιατί  με την παρουσία του καθενός από εσάς γίνατε Ομάδα και ως ομάδα συμμετείχατε στους αγώνες, όπου ζήσατε ό,τι ζήσατε. ΤΥΧΕΡΟΙ! Να παίρνατε και το μετάλλιο! Το ότι δεν πήρατε το μετάλλιο, θα πρέπει να σας πεισμώσει και στους άλλους αγώνες να παρουσιαστείτε καλύτεροι. Εξάλλου αυτό είναι και το νόημα των αγώνων!  Την επόμενη φορά να είμαστε καλύτεροι και … όπου μας βγάλει.

Σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ένα μεγάλο μπράβο. Στον πρώτο αγώνα βάζουμε τη “βάση” τα δικά μας όρια και σε κάθε επόμενο αγώνα προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε, έτσι έρχεται η βελτίωση και μαζί με αυτήν και η διάκριση.

Στις φωτογραφίες οι περισσότεροι από τους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα το Εφόρου κ. Σταύρου Καρματζόγλου.

Συγχαίρουμε όλους όσους αγωνίστηκαν  ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε το Θανάση Ρουσομάνη, που μετά από δύο χρόνια αποχής, όταν του ζητήσαμε να έρθει για να συμπληρώσουμε την ομάδα της 4Χ80 των αγοριών ήταν παρών. Μπράβο Θανάση! Μπράβο κ. Τάσο!

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους γονείς και φίλους των αθλητών μας, που με την παρουσία τους ενίσχυσαν αγωνιστικά τους αθλητές μας.
Για να καταλάβετε πόσο μεθοδικά δουλεύουν μερικοί αθλητές, θα σας πούμε τούτο:  Ο Απόστολος Σολομωνίδης, που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Κοντώ, μέχρι και τη γιαγιά του έφερε στο στάδιο για να τον ενθαρρύνει! Η δε γιαγιά “ξεσήκωνε” το στάδιο με τις φωνές της σε κάθε επιτυχία του Απόστολου! Μπράβο Απόστολε δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη!
Το ότι ο Γιώργος Τριανταφύλλου κέρδισε τον Απόστολο οφείλεται κυρίως στον μικρό αδελφό του Γιώργου τον Θανάση, που ξεπέρασε στις φωνές τη γιαγιά του Απόστολου! Μπράβο Θανάση, ετοιμάσου για αλλαγές σκυτάλης στην επόμενη παρουσία σου στο Στάδιο!

Τα αποτελέσματα θα τα περάσουμε (όταν θα μας τα στείλουν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).

Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (όσα ξέρουμε):

Τριανταφύλλου Γιώργος,   κοντώ, 3.60,  1ος

Κυριακίδου Στεφανία-Αντωνία Κοντώ, 2,40!  1η (πέρασε και το 2.60 αλλά εκτός αγώνα, με την 4η! και στη συνέχεια είχε καλά άλματα στο 2.70!)

4Χ80 ΠΚ/Α (Χατζηαργυρίου, Ανανιάδου-Κόκκοτα, Κυριακίδου και Ίλτσου)  3η θέση

Ίλτσου Κατερίνα Μήκος 4.46   6η

Μουρουδέλης Δημήτριος 150μ. 19’’…

Ανανιάδου-Κόκκοτα Ευφροσύνη 150μ  22’’…

Μπαλίδης Θεόδωρος 3000μ, 11’ 58’’….

Σολομωνίδης Απόστολος Κοντώ 2.30 2ος

Μαμαντζή Ευαγγελία Ύψος 1.25

Χατζηαργυρίου Αλεξάνδρα Μήκος   3.80

4Χ80 ΠΠ/Α (Δρόσος, Τριανταφύλλου, Μουρουδέλης, Ρουσομάνης) Η ομάδα Ακυρώθηκε.

Δρόσος Φώτιος,  Κοντώ,   Άκυρος

Κουμανδράκης Δημήτριος, Κοντώ, Άκυρος

Στακουλάς Κωνσταντίνος , Ακόντιο …

print

Written by