ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΠ-ΠΚ/Β ΠΟΛΥΑΘΛΑ

Σήμερα καταλάβαμε πόσο πολύ λείπουν οι αγώνες από τους αθλητές. Σήμερα που με το πρόβλημα της βροχής και το μεγάλο αριθμό συμμετοχής σε ΠΠ και ΠΚ ελάχιστοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολύωρη ταλαιπωρία. Ακούστηκαν προτάσεις και απορίες του τύπου: «Αφού ήξεραν, όχι μόνο τον αριθμό των αθλητών αλλά και το πόσοι θα αγωνιστούν  σε κάθε αγώνισμα, γιατί δεν φρόντισαν για διπλά συνεργεία;»  Μια κουβέντα είναι τα διπλά συνεργεία, στην εποχή που ζούμε! Δυστυχώς πρέπει να το χωνέψουμε!
Όμως με τους παρόντες, στη γραμματεία να βγάζουν φωτιά και τους κριτές να υπερβάλουν εαυτούς, ποιος να διαμαρτυρηθεί και τι να πει … στους παρόντες;
Το ευχάριστο είναι ότι όλοι βοήθησαν. Μέλη της Διοίκησης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, επιτελικοί τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ, παράγοντες συλλόγων, προπονητές, γονείς, φίλοι·  όλοι έβαλαν το χεράκι τους. Άλλος κρατούσε τη μεζούρα, άλλος έριχνε το μπαλάκι πίσω, άλλος κουβαλούσε τη σκούπα για να καθαρίσει τα νερά από τη βαλβίδα της Σφαιροβολίας … το ρεζουμέ είναι ότι οι αγώνες έγιναν με αρκετή μεν ταλαιπωρία … με ηρωική δε προσπάθεια των συντελεστών των αγώνων.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  – ΠΟΛΥΑΘΛΑ  Για σήμερα θα σας περάσουμε και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα για το πώς κύλισαν οι αγώνες.

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν 6 αθλητές και αθλήτριες.  Αγωνίστηκαν οι : Αμπεριάδου Μάγδα, Ανανιάδου Φρόσω, Εφοπούλου Ελένη, Λαμπριανίδου Ερμιόνη, Σπανός Μάριος και Εφόπουλος Παναγιώτης. Μπράβο παιδιά, μπράβο στους γονείς (μερικοί γονείς, λόγω βροχής έφυγαν και ξαναγύρισαν όταν σταμάτησε η βροχή, για να συμπληρώσουμε τουλάχιστον την πεντάδα … Εύγε!).

Παρόντες οι προπονητές κ.κ. Σπανός Νίκος, Κυριακίδου Μαρία, Γκοτζαμάνη Σοφία και ο «βοηθός προπονητή» κολλητός του κ. Κοσμά, Πάρις. Ακούς κ. Κοσμά…
Ο υπογράφων το έπαιξε … φωτογράφος και παρατηρητής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους  γονείς των παιδιών που αγωνίστηκαν, γιατί χωρίς τη δική τους  ενεργό συμμετοχή τα παιδιά δεν θα είχαν τη δυνατότητα να έρθουν αλλά ούτε και την ευκαιρία να ζήσουν μια «σημαντική ημέρα» την οποία θα θυμώνται στη ζωή τους.

print

Written by