ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ένα από τα «όμορφα» του να ασχολείσαι με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι και τα Διοικητικά Συμβούλια. Είναι η παρέα των φίλων που μεταξύ  «τυρού και αχλαδιού» συζητούν τα δρώμενα και αποφασίζουν για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου. Τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. ήταν:

1.  Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ όλους τους ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ με τη συνδρομή των οποίων για μια ακόμη χρονιά έγιναν οι  αγώνες Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ στη Μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. 

2.   Συμμετοχή αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Αποφασίστηκε η συμμετοχή των αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα να είναι  συνάρτηση της αγωνιστικής ετοιμότητας των αθλητών για τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς και των αποτελεσμάτων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Αθλητές που η συμμετοχή τους σε τελικούς φαντάζει «μακρινό όνειρο» για το κάθε πρωτάθλημα, θα πρέπει να συνεισφέρουν στα έξοδα, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν. Για κάθε πρωτάθλημα, δηλώνονται όσοι αθλητές έχουν τα όρια αλλά ειδικά στην περίπτωση των Ανδρών-Γυναικών (λόγω συνύπαρξης του πρωταθλήματος των ΝΕΩΝ με χαμηλά όρια) η συμμετοχή εξαρτάται από την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών. Είναι δυνατή η συμμετοχή αθλητών με επιδόσεις σχετικά χαμηλές,  αλλά με την οικονομική συνδρομή των αθλητών.

3.   Συμπεριφορά των αθλητών απέναντι στο Σύλλογο! Σε περιπτώσεις  ενεργειών αθλητών που προσβάλουν ή μειώνουν το σύλλογο … ο αθλητής/τρια …  δεν έχει θέση στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

4.   Ο Σύλλογος ευχαριστεί την «Ο.Ε. ΑΦΟΙ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ» (Μάρμαρα- Γρανίτες) για τη ΔΩΡΕΑ- ΧΟΡΗΓΙΑ  500 € προς το Σύλλογο.   Επίσης ευχαριστεί τον κ. Βλαδίμηρο Σολομωνίδη για την μετακίνηση και διατροφή των αθλητών σε Αλεξανδρούπολη για αγώνες.

5.   Οι μετακινήσεις των αθλητών με αυτοκίνητα γονέων ή φίλων (εφόσον το επιθυμούν) θα γίνονται στο εξής με τα έξοδα να βαρύνουν αποκλειστικά το Σύλλογο. Θα καλύπτονται όλα τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής με την παράκληση να υπάρχουν αποδείξεις για την τακτοποίηση του Ταμείου.

print

Written by