ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΓΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ. ΠΡΩΤ. ΠΠ/ΠΚ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ:   «Ο ΣΕΓΑΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει προς τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, (Το πρωτάθλημα θα γίνει στο Ναύπλιο, πιστεύουμε ότι έγινε λάθος!)  ότι δεν θα είναι σε θέση να καταβάλει τα προβλεπόμενα έξοδα, στη διάρκεια των αγώνων.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα 17/7 αφενός δεν έχει εγκριθεί ο προϋπολογισμός για το 2012, αφετέρου η ομοσπονδία έχει εισπράξει, έναντι του προϋπολογισμού που είχε ανακοινωθεί από τον τέως ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή, μόλις το 30% ενώ βαδίζουμε προς τον όγδοο μήνα του έτους.
Με την ευκαιρία ο ΣΕΓΑΣ κάνει έκκληση στο νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, να υπογράψει άμεσα τους τακτικούς προϋπολογισμούς των ομοσπονδιών και να προχωρήσει στην εκταμίευση σημαντικού μέρους του υπολειπόμενου ποσού, γιατί οι οφειλές προς προπονητές, αθλητές και σωματεία έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.»

Με άλλα λόγια, οι σύλλογοι δεν θα πληρωθούν για τα έξοδά τους!  Σιγά την έκπληξη! Τίποτε καινούριο έχετε να μας πείτε, αυτά πάλιωσαν!

print

Written by