Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και επίσημα στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τον κ. Τηλέμαχο Χατζητάκη, καθηγητή Φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, με ατομική επίδοση 5.16  στον κλειστό  (29-2-90). Το χαρακτηριστικό του Τηλέμαχου είναι η αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά. Όπου εργάστηκε, στο Δήμο, στα διάφορα προγράμματα αθλητισμού, στο πανεπιστημιακό Γυμναστήριο αλλά και στις παραλίες το καλοκαίρι! τον βλέπουμε να προσπαθεί να μυήσει τα παιδιά στα αγωνίσματα του στίβου. Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με το επί κοντώ που ήταν και η ειδικότητά του και πολλά παιδιά γνώρισαν το αγώνισμα χάρη στην ατελείωτη διάθεση του Τηλέμαχου να υπηρετεί το αγώνισμα που γνωρίζει όσο λίγοι.
Με την παρούσα προπονητική σύνθεση, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στοχεύει να παρουσιάσει αθλητές σε  όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στο άλμα επί κοντώ.  Παράλληλα με τους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής, τις ρίψεις, τα οριζόντια άλματα, θα δημιουργηθούν και ομάδες «sprint και αλμάτων» από όπου το κάθε παιδί θα ειδικεύεται στα αγωνίσματα που του ταιριάζουν.
Στόχος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι, όλα τα παιδιά να γνωρίσουν τις Αρχές και τις Αξίες που εμπεριέχονται στον Αθλητισμό και το ταλαντούχο παιδί, να ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές των ικανοτήτων του και να φτάσει στον ύψιστο βαθμό απόδοσης αξιοποιώντας στο έπακρο όλα του τα ξεχωριστά προσόντα.
Κύριε Χατζητάκη, ιδιαίτερα αγαπητέ Τηλέμαχε, καλώς ήλθες στην παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by