Η 1η ΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Ικανοποιητική ήταν η συγκέντρωση των τροφίμων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την πρώτη ημέρα. Μικροί και μεγάλοι, αθλητές, γονείς, προπονητές και φίλαθλοι, προσφέρουν για τους άπορους συνανθρώπους μας. Σχεδόν γέμισε το ένα καρότσι από τα δύο που έχουμε στόχο.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί για δύο εβδομάδες μέχρι και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012.

Υπεύθυνος για τη συγκέντρωση τροφίμων ορίστηκε ο κ. Σταύρος Καρματζόγλου, Έφορος Στίβου Ανδρών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με βοηθούς τις προπονήτριες, Γκοτζαμάνη Σοφία, Κυριακίδου Μαρία και Νικολέττα Δήμα. Τα συγκεντρωθέντα θα μοιραστούν σε ιδρύματα ή εκκλησίες  που διοργανώνουν συσσίτια για τους άπορους ή θα διατεθούν σε οποιοδήποτε ίδρυμα μας υποδείξετε. Εάν δεν υπάρξουν προτάσεις τότε οι παραπάνω υπεύθυνοι θα αποφασίσουν για το πού θα διατεθούν τα συγκεντρωθέντα.

Είμαστε σίγουροι ότι όπου και να διατεθούν δεν θα καλύψουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, υπάρχουν δυστυχώς, πολλοί που πεινάνε!  Όμως, ΟΛΟΙ εμείς που θα βοηθήσουμε σε αυτό το Θεάρεστο έργο, θα πρέπει νοιώθουμε ότι κάναμε κάτι, ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε και δεν σταθήκαμε αδιάφοροι στην ανέχεια των διπλανών μας. 

Πέραν τούτου, η προσπάθειά μας στοχεύει και στο να δείξει στα παιδιά μας ότι η χαρά που νοιώθεις όταν δίνεις, όταν προσφέρεις  είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που νοιώθεις όταν “παίρνεις”. Η ευαισθητοποίηση των παιδιών μας  στον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη δυστυχία είναι το μεγάλο μας «στοίχημα».

Στη Φώτο τα παιδιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ την πρώτη ημέρα της συγκέντρωσης των τροφίμων για το 2012.

print

Written by