ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 1ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με σχήμα ευέλικτο και «αισθητές» απουσίες έγινε το Δ.Σ. του μηνός Νοεμβρίου. Επιγραμματικά συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1) Για την Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Τακτικός εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ορίζεται ο κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος, πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Αναπληρωματικός εκπρόσωπος ορίζεται  ο  Έφορος Στίβου (Ανδρών) κ. Καρματζόγλου Σταύρος.

2) Αποφασίστηκε να γίνουν τα «Δ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» με προτεινόμενες ημερομηνίες την 25 Μαΐου και εναλλακτική ημερομηνία την 1η Ιουνίου 2013.

3) Ανατίθεται στον κ. Καρματζόγλου Σταύρο σε συνεργασία με την κ. Μανιού Αικατερίνη και την κ. Δρίβα Αγάπη η επιλογή και παραγγελία του ρουχισμού (Φόρμες) για αθλητές αλλά και όσους γονείς δηλώσουν ότι επιθυμούν. Από αύριο οι γονείς που επιθυμούν να προμηθευτούν τις φόρμες του συλλόγου (τις οποίες θα πληρώσουν) μπορούν να δηλώνουν στους προπονητές των παιδιών τους δηλώνοντας και το μέγεθος της φόρμας (S, M, L, XL) ή ανάστημα και βάρος για να καθορίσει το Νούμερο ο κατασκευαστής.

4) Αποφασίζεται να τυπωθούν τα Ημερολόγια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2013. Όποιοι φίλοι επιθυμούν να βοηθήσουν το σύλλογο, βάζοντας την επαγγελματική τους κάρτα στις πρώτες σελίδες του ημερολογίου για να διαφημιστούν μέσω των ημερολογίων, θα καταβάλουν 100 € για κάθε κάρτα. Υπεύθυνη για τα ημερολόγια 2013, η κ. Μανιού Αικ. σε συνεργασία με τον κ. Κούτρα Ι. και τη βοήθεια του κ. Κατσίκα Φ..

5) Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα γίνει και η κλήρωση των δώρων που έχουν προσφερθεί στο σύλλογο για Λαχειοφόρο αγορά. Θα κυκλοφορήσει νωρίτερα Λαχνός ο οποίος θα κληρωθεί την ημέρα της γιορτής των Χριστουγέννων. Καλούνται οι επαγγελματίες φίλοι, να βοηθήσουν τη Λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου, προσφέροντας τα δικά τους (δώρα – προσφορές). Μέχρι στιγμής υπάρχουν Χαλιά, Μαρμάρινες κατασκευές, serviceαυτοκινήτων κ.α. Περιμένουμε και τα δικά σας δώρα για να τα βάλουμε στην κλήρωση. Υπεύθυνη για το Λαχνό η κ. Μανιού σε συνεργασία με τον κ. Ίλτσο Κώστα Ταμία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

6) Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έδωσε τον Οκτώβριο του  2012, σε τέσσερις  αθλητές «Ελεύθερη Μεταγραφή» μόνο και μόνο γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι ή οι γονείς τους (στην περίπτωση ανηλίκων). (Σπυρόπουλος, Ρεζές, Δαζελίδης Χ., Δαζελίδης Α.).  Όμως οι άλλοι σύλλογοι όχι μόνο δε δίνουν μεταγραφή στους αθλητές τους, που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις «εγκλωβίζουν» τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να προπονούν τους αθλητές τους. Θέλουν και την «πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο»!
Ο Σύλλογος θα περιμένει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου την οριστική  διευθέτηση της σχέσης των προπονητών με τους αθλητές  άλλων συλλόγων, πριν αποφασίσει για την τελική ρύθμιση του προκύπτοντος θέματος.

7) Εγκρίθηκε από το Δ. Σ. η πρόταση του κ. Ίλτσου, να εκφράσει η Διοίκηση έμπρακτα την ευαρέσκειά της προς τους προπονητές του Ας ΡΗΓΑΣ για την υπέροχη εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος.  Η πρόταση ήταν: Η  Διοίκηση και οι προπονητές μαζί για «ένα κρασί με τα παρελκόμενα». (Η έξοδος θα συνδυαστεί με τη συζήτηση για τη δομή των αγώνων «Δ  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»).
Εκ μέρους των προπονητών, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Δ.Σ. για την αναγνώριση των προσπαθειών μας. Και μόνο που το σκεφτήκατε, το συζητήσατε και το αποφασίσατε μας αρκεί, αλλά για να μη σας προσβάλουμε … θα βάλουμε τα καλά μας και … φύγαμε!  

8) Ακούστηκαν προτάσεις για εκδρομή στον Όλυμπο κ.α.,  που θα συζητηθούν με λεπτομέρειες στη συνέχεια.

Η φωτογραφία από το Δ.Σ. της 1ης Νοεμβρίου, άλλη μια ευχάριστη βραδιά μετά από … μια έντονη μέρα.


Με τέτοια μέρα! πού χρόνος να πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον «Αχώνευτο», τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο; Όμως, ο κ. Κοσμάς ξέρει ότι τον αγαπάμε και σίγουρα θα μας συγχωρήσει που αργήσαμε να του τα πούμε έγκαιρα.
Έστω και καθυστερημένα, «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» κ. ΚΟΣΜΑ «ΜΑΣ».  (Ας είναι καλά η συνήθης ύποπτη που μας υπενθυμίζει τις εορτές …. Ποια να είναι άραγε;)

print

Written by