«ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ» Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Το προεδρείο του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, (ο πρόεδρος κ. Παναγόπουλος Κώστας, ο γεν. γραμματέας κ. Σεβαστής Βασίλης και ο αντιπρόεδρος κ. Σταματόπουλος Ιωάννης) επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη. Μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει μια ανάλογη κίνηση για τον κλασικό αθλητισμό της Θεσσαλονίκης και κατ’επέκταση της Βόρειας Ελλάδας.

Προηγήθηκε η συνάντηση με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, η επίσκεψη στην υγειονομική υπηρεσία στο Ιατρείο του ΣΕΓΑΣ, η συνάντηση με τους Κριτές Στίβου και στη συνέχεια με τους εκπροσώπους των σωματείων.

Στη συγκέντρωση των σωματείων, την οποία παρακολουθήσαμε με τον πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοδόσιο Θεοφανίδη, στην αρχή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος Κ. και είπε τα πράγματα «με το όνομά τους»: «Δεν υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση των συνθηκών από τον ΣΕΓΑΣ».  Πρότεινε την άντληση πόρων από τις τοπικές κοινωνίες και τη διοργάνωση αγώνων, καθώς και αγώνων επίδειξης, τοπικά.  Ανακοίνωσε την πρόσληψη, από τον ΣΕΓΑΣ, μάνατζερ, διατροφολόγου και ψυχολόγου και προέτρεψε τους αθλητές και τους συλλόγους να μη διστάζουν να ζητούν τη βοήθειά τους.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Γ.Γ. κ. Σεβαστής και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Γάκης Δημήτριος.
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προσεχείς εκλογές στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
[Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Αντιπροσώπων Μελών των Σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Ακούστηκαν προτάσεις, προβλήματα, παράπονα και έγιναν διαπιστώσεις εκ μέρους των εκπροσώπων των συλλόγων και η συνάντηση έκλεισε με την προτροπή του Προέδρου προς τους συλλόγους, για εξεύρεση πόρων από την τοπική κοινωνία και διάφορες δραστηριότητες. Το «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ» τα λέει όλα.  

Η φωτογραφία από τη συνάντηση των εκπροσώπων των συλλόγων με το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια υπήρξε και η συνάντηση με τους αθλητές και προπονητές του ΚΥΑΘ και τους Σωματειακούς προπονητές.

print

Written by