Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.12 – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013

Η Τετάρτη 28.11.12 ορίστηκε ως η κύρια «ημέρα της Φωτογράφησης» των διαφόρων γκρουπ,  των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Τα γκρουπ θα φωτογραφηθούν  στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ, με τους προπονητές τους, την Τετάρτη 28.11.12 με το πρώτο γκρουπ, στις 20:15 (της κ. Νικολέττας) και στη συνέχεια τα μεγαλύτερα, (κ. Σοφία, Μαρία, Έλλη … κ.ο.κ.).  Ο κάθε προπονητής ενημερώνει τους αθλητές του, και φωτογραφίζεται κανονικά την Τετάρτη. 
Τα γκρουπ που είναι ολιγομελή, φωτογραφίζονται ανά δύο (κ. Φαρμάκη, κ. Γιώργου, κ. Τηλέμαχου).
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Ο κάθε προπονητής, μπορεί να ορίσει  άλλη  ημέρα ως «κύρια ημέρα φωτογράφισης» για το γκρουπ του, ανάλογα με το πότε έρχονται  τα περισσότερα παιδιά, (αλλά μέχρι και την Παρασκευή 30.11.12). 
ΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;  Όσα παιδιά δεν θα είναι την κύρια ημέρα της φωτογράφησης, θα φωτογραφηθούν όλα μαζί (μικρά και μεγάλα) τις επόμενες ημέρες, με τελευταία ημέρα τη Δευτέρα 3.12.12.
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ; Οι μικροί μας αθλητές θα φωτογραφηθούν με τα καινούρια κόκκινα μπλουζάκια. (Όσοι δεν πήραν να ζητήσουν από τους προπονητές τους).
Οι μεγαλύτεροι αθλητές, όσοι πήραν φόρμες άσπρες να φορέσουν τις φόρμες τους, οι υπόλοιποι  με το καινούριο κόκκινο μπλουζάκι (όποιος δεν έχει να ζητήσει).
Όποιος (κυρίως από τους μεγάλους), ζητήσει μπλουζάκι την ώρα της φωτογράφισης ! … καλύτερα να κρυφτεί!
Στη φωτογράφιση είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι αθλητές, αλλων συλλόγων, προπονούνται με προπονητές του συλλόγου μας (κ. Γιώργο). Οι παλαιοί αθλητές μας, οι γονείς των παιδιών μας και οι φίλοι, που προπονούνται κανονικά μαζί μας αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν με κάθε δυνατό τρόπο στα δρώμενα του συλλόγου.
(κ. Γεωργιτσέλη, αν στρώσετε λίγο τη φάτσα σας και “βλέπεται”! ελάτε, γιατί αν έρθετε όπως είστε!  θα τρομάζουν τα παιδιά που θα σας βλέπουν)!!!!

print

Written by