ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Το Ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει γίνει ΘΕΣΜΟΣ. Όμως, πέρα από το ότι το χαιρόμαστε όλοι, μικρά και … μεγαλύτερα παιδιά, πέρα από το ότι δείχνει ότι είμαστε μια οικογένεια, η έκδοσή του πρέπει να έχει και κάποιο σκοπό.  Ο σκοπός είναι και πάλι να στηρίξει το σύλλογο, να ενισχύσει τα οικονομικά του διότι από πουθενά αλλού δεν περιμένουμε ενίσχυση. Τις αμοιβές των (9) προπονητών,  προσπαθούμε να τις καλύψουμε από τις συνδρομές των γονέων και τις διάφορες προσφορές των ανωνύμων φίλων (κυρίως μελών του Δ.Σ. ).

Όμως υπάρχουν και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις: π.χ. Λειτουργικές ανάγκες,  συμμετοχή σε 5 Πανελλήνια πρωταθλήματα (με μετακινήσεις, διαμονή και διατροφή των αθλητών και των συνοδών σε πόλεις μακριά από την έδρα μας) κ.ά.  Όσο για την περιβόητη ενίσχυση – επιχορήγηση από την Πολιτεία και τον ΣΕΓΑΣ, όλο το ποσό για προπονητικό έργο για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι 375 € το μήνα (για 9 προπονητές  και τα λειτουργικά έξοδα!).
Η υπόθεση «πώληση ημερολογίου» τουλάχιστον μέχρι και πέρυσι, είναι «Δώρον άδωρον» (για να επαναλάβουμε την έκφραση που χρησιμοποιήσαμε στο προηγούμενο άρθρο). Ούτε τα έξοδα δεν συγκεντρώνουμε αφού από ότι φαίνεται  δεν είμαστε καλοί «πωλητές». Τα περισσότερα ημερολόγια, μένουν στο γραφειάκι και στο τέλος της χρονιάς τα κάνουμε δώρο!

Ευτυχώς κάθε χρόνο υπάρχουν οι 12-15 υποστηρικτές του συλλόγου, που με το πρόσχημα της «διαφήμισης» μας ενισχύουν με 100 € έκαστος και έτσι κάτι μένει και στο σύλλογο· σίγουρα δυσανάλογα μικρό σε σύγκριση με τη φασαρία και το τρέξιμο.

Όμως δεν κάνουμε πίσω (συνταξιούχοι είμαστε) και μας αρέσει να ασχολούμαστε με το σύλλογο, είναι η επιλογή μας άρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ και για όσους διάβασαν τα σχετικά αρθράκια μας για τους αθλητές (στην πρώτη σελίδα αριστερά με τα κόκκινα γράμματα) θα καταλάβετε αμέσως τι σημαίνει προσφορά «ερασιτέχνη».

Πολλά είπαμε … το ρεζουμέ.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί (μέρες που είναι) και θέλει να διαφημίσει την επιχείρησή του ή απλά και μόνο, να μας στηρίξει με πρόσχημα τη διαφήμιση, ας μας φέρει μια επαγγελματική κάρτα να τη βάλουμε στις πρώτες σελίδες του ημερολογίου.
Τέτοια διαφήμιση!!! Με μόνο 100 €! που θα βρείτε;
Ευκαιρία είναι τρέξτε να προλάβετε …
Μην ξεχάσετε να έχετε το …. κατοστάρικο (100 €) στο χέρι!!!

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Που δείχνει τα στοιχεία όσων επιθυμούν να διαφημιστούν
Στα (600) «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2013» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Η κάθε κάρτα για διαφήμιση στο ημερολόγιο κοστίζει 100€
(Εάν δεν είστε επαγγελματίες … “μιλήστε” σε κάποιο φίλο για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ)

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΚΑΡΤΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Φίλοι που … μίλησαν

1

 ΡΙΖΟΣ

 ΑΝΔΡΕΑΣ

 ΕΠΙΠΛΑ

 100 €

2

 ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS

 100 €

 (Μπιτζιλέκης Σωτήριος)

3

 ΚΑΤΣΙΚΑΣ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

 100 €

 (Κατσίκας Φώτιος)

4

 ΔΡΙΒΑΣ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 

100 €

5

 ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

 ΗΛΙΑΣ

 OMEGA FOODS S.A.

 

 100 €

 (Μπιτζιλέκης Σωτήριος)

6

 ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

 ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

100 €

7

 ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ- ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ

 ΑΛΙΚΗ

ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

100 €

8  ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΟΡΚΩΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ 100 €
9  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 “ΤΟ ΧΩΡΙΟ”

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

 
10  ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ   100 €
11  Μαϊ Τεξ   Α.Β.Ε.Ε. Βαφεία – Φινιριστήρια   100 €
12  Καραβίδα Αικατερίνη ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ -OFFSET    
print

Written by