ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  Όσοι συνάντησαν ή θα συναντήσουν στο μέλλον το σύλλογό μας θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν είμαστε μόνον Αθλητικός σύλλογος. Ο Σύλλογός μας είναι «ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ …. που για να τον διεκδικήσεις θα πρέπει να «ασκηθείς» σε πολλές δεξιότητες.  Μας ενδιαφέρουν όλες οι πτυχές του ολοκληρωμένου ατόμου που εμπεριέχονται στο «καλός κἀγαθός» (αυτός που συνδυάζει το σωματικό κάλλος με την ηθική τελειότητα). Πώς να μην είμαστε υπερήφανοι όταν στο σύλλογό μας έχουμε παιδιά και παιδιά.
Πώς να κρατήσουμε μόνο για μας τη βράβευση του Χρήσου Παπαχαρίση που ήταν ανάμεσα στους
 πρωτεύσαντες μαθητές στον επετειακό διαγωνισμό παραγωγής λόγου με θέμα «H σημασία του ιστορικού γεγονότος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης»; Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Γ’ Σώμα Στρατού και την Περιφερειακή Διοίκηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης των 100 Χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913.
Στη φωτογραφία οι βραβευθέντες μαθητές μεταξύ των οποίων τρίτος από δεξιά ο Χ. Παπαχαρίσης. Περισσότερα ΕΔΩ

Προσοχή:   Για τη βράβευση των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ μαθητών-αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα γίνει στο κόψιμο της Πίτας 21-1-13 διευκρινίζουμε ότι.
Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου θα βραβευτούν όσοι/ες μαθητές έβγαλαν ΑΡΙΣΤΑ στο πρώτο Τρίμηνο. Για όλες τις άλλες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου το ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεται στο Γενικό βαθμό προαγωγής από τη μία τάξη στην άλλη.   Όσοι μαθητές-αθλητές είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ παρακαλούνται να το δηλώσουν στους προπονητές τους.  Παρακαλούνται δε, για το τυπικό μέρος, να προσκομίσουν  και μια φωτοτυπία του τίτλου προαγωγής των  ή του Ελέγχου του πρώτου Τριμήνου (για τα «πρωτάκια»).

print

Written by