“ΔΥΝΑΤΟ” ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 9.2.13

Στη μεθαυριανή ημερίδα κλειστού στίβου που θα γίνει το Σάββατο 9-2-13 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (τα δρομικά και τα άλματα), στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» στο Καυτανζόγλειο (το άλμα επί κοντώ) και στο κλειστό των Αμπελοκήπων (η Σφαίρα) αναμένονται υψηλές επιδόσεις.

Θα αναφερθούμε ιδιαίτερα στο άλμα επί κοντώ, που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο και στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο (σε ηλικία ή σε επίδοση).

Τόσο ο Νίκανδρος Στυλιανού όσο και ο Θεοφάνης Μπέλος είναι σε θέση να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να μας χαρίσουν υψηλά άλματα.  Ο Νίκανδρος Στυλιανού με τον αγώνα του Σαββάτου ξεκινά μία προσπάθεια με στόχο άλματα υψηλότερα από το Ρεκόρ Κύπρου που είναι 5.37 και που κατέχει από το 2011 ο ίδιος. Ο Θεοφάνης Μπέλος είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα 5.00μ. και … «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

Άλματα που θα αποτελούν ατομικά ρεκόρ αναμένονται και από άλλους αθλητές και αθλήτριες.  

Η αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» για μια ακόμη φορά θα βάλει τα καλά της για να υποδεχτεί τους επικοντιστές. Προχθές είχαμε εθελοντική προσφορά από τον κ. Κωνσταντίνο Δούναβη, γονέα αθλήτριας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ο οποίος ήρθε με τη φόρμα του και με τα κηπευτικά εργαλεία του και περιποιήθηκε τα φυτά και τις γλάστρες που ομορφαίνουν την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Σας ευχαριστούμε κ. Δούναβη. Επίσης ευχαριστούμε τον διευθυντή του Σταδίου κ. Πετρίδη Πέτρο διότι ανταποκρίθηκε αμέσως στην  επιστολή που στείλαμε, επειδή οι μισές λάμπες της αίθουσας δεν άναβαν. Σήμερα οι λάμπες ήταν τακτοποιημένες.

Αύριο στις 16:30 με 17:30  θα γίνει και μια προσπάθεια να καθαριστεί η αίθουσα με δύο ηλεκτρικές σκούπες που θα ζητήσουμε από το Στάδιο (όσοι πιστοί προσέλθετε να βοηθήσετε) το Σάββατο θα περιμένουμε τους αθλητές να ξεπεράσουν τους εαυτούς των. Ευχόμαστε από τώρα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους αγωνιζόμενους.  

Το πρόγραμμα της φιέστας  του επί κοντώ:

Στις  14:00 Θα αγωνιστούν  οι ΠΠ-ΠΚ/Β και ΜΙΝΙ  με το «Σπαστό κοντάρι». (Οι  μικροί αθλητές θα πρέπει να παρουσιαστούν στην αίθουσα τουλάχιστον 30΄νωρίτερα με τα ρούχα του συλλόγου). Στους 3 πρώτους νικητές της κατηγορίας (ΜΙΝΙ) και στους 3 πρώτους των (ΠΠ-ΠΚ/Β) θα δοθούν Μετάλλια και διπλώματα.

Στις  15:30 Θα αγωνιστούν  οι Γ, Κ, ΠΚ/Α (Να είναι στο Στάδιο 1 ώρα νωρίτερα).

Στις  17:00 θα αγωνιστούν οι  Α, Π, ΠΠ/Α (Να είναι στο Στάδιο 1 ώρα νωρίτερα).

Στον αγώνα του επί κοντώ εκτός από τους αθλητές της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν και αθλητές από την Κέρκυρα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από την Παρασκευή συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Παύλο Σκορδίλη. Καλό ταξίδι κ. Σκορδίλη, με το καλό να μας έλθετε.

print

Written by