«ΤΣΙΚΝΙΣΜΕΝΟ» ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. (2011-2013)

Όταν με το καλό θα σταματήσω να κάνω τον προπονητή (σε καμιά 20 χρόνια!)  θα βάλω λυτούς και δεμένους να εκλεγώ μέλος στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Δεν είναι τυχαίο, που σε όλα τα Δ.Σ. υπάρχει απαρτία·  μέχρι και την Τσικνοπέμπτη … άπαντες παρόντες!  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχασε κανένα Δ.Σ. (γίνεται την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα).  

Δεν μπορεί κάτι καλό θα υπάρχει σε αυτές τις «πολύωρες και κοπιαστικές» συνεδριάσεις. Η αλήθεια είναι ότι «τσιμπάμε και κάτι», πώς αλλιώς θα κατέβαιναν όλες αυτές οι ιδέες που κάνουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να ξεχωρίζει;  Μέχρι και η κ. Σοφία το πήρε χαμπάρι και είπε να δοκιμάσει τους μεζέδες, με τους οποίους λειτουργεί το Δ.Σ., μπας και κατεβάσει καμιά καινούρια ιδέα για την επόμενη γιορτή του Συλλόγου. (Ποιός ξέρει τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι)!

Στο χθεσινό «τσικνιστό» Δ.Σ. αποφασίστηκαν:
Καθορίστηκαν κατά 90%  οι λεπτομέρειες των εκλογών. Yπενθυμίζουμε, ότι οι εκλογές για την αναδειξη νέου Δ.Σ. (2013-2015) θα γίνουν μεθαύριο  Δευτέρα 11.3.2013 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Διαλέξεων του Καυτανζογλείου Σταδίου, 1ος όροφος του κτιρίου Διοίκησης (είσοδος από την αγίου Δημητρίου – από τα νερά). Γονείς των παιδιών μας,  ελάτε να γίνετε “ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ” του Συλλόγου (μπορείτε να γίνεται μόνο με αίτηση προς το Δ.Σ. καταβάλλοντας και 5€ για την εγγραφή. (Αιτήσεις θα υπέρχουν στην αίθουσα των εκλογών).
Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι  έχουν τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ  που είναι οικονομικά τακτοποιημένα  (10€ ετήσια συνδρομή). Δηλαδή για να ψηφίσετε ή για να είστε υποψήφιοι θα πρέπει θα πληρώσετε 10 € (που είναι η ετήσια συνδρομή). Ο σύλλογος λειτουργεί με κανόνες, τους οποίους τηρεί.

Ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για τη δεύτερη φουρνιά από τις φόρμες, τις οποίες θα έχουμε από Δευτέρα 11-3-13.

Επίσης,  αποφασίστηκε να χορηγηθεί ένας αριθμός από τα ημερολόγια του 2013 που περίσσεψαν (δωρεάν), σε όσους πλήρωσαν 100 € (για να διαφημιστούν στο ημερολόγιο και να ενισχύσουν το σύλλογο). Τα ημερολόγια αυτά μπορούν να τα διαθέσουν (δωρεάν) στους πελάτες τους ή συνεργάτες τους ως έμεση διαφήμιση, και παράλληλα να γίνει γνωστός και ο σύλλογος.
Οι φωτογραφίες από το Δ.Σ. της Τσικνοπέμπτης.

print

Written by