4α ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ

Τα  Δ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ανήκουν στην ιστορία.
Ας επικεντρώσουμε όλοι οι φίλοι του στίβου το ενδιαφέρον μας και την προσοχή μας για να βοηθήσουμε και τα  4α  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ, που γίνονται στη μνήμη του κυρ  Νίκου ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Παρόμοιες εκδηλώσεις να τιμούμε τη μνήμη ξεχωριστών ανθρώπων θα έπρεπε να αγκαλιάζονται από τους «υπευθύνους»  του αθλητισμού και να μη λειτουργούν ανταγωνιστικά -άγνωστο γιατί.
Ό,τι έγινε μέχρι τώρα με ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ έγινε!  Όλοι καταλάβαμε ….
Ας μην υπάρξει το παραμικρό εμπόδιο στη διοργάνωση των αγώνων στη μνήμη Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Είναι χρέος όλων μας να αναδείξουμε τις αρετές των ανθρώπων που τιμούμε για να δώσουμε στις επόμενες γενιές πρότυπα να ακολουθούν. Είναι ΧΡΕΟΣ  μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας και ΚΑΘΗΚΟΝ μας.
Θα θέλαμε να βοηθήσουμε τους διοργανωτές των αγώνων 4α  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ, παρακαλούμε να μας υποδείξουν οι διοργανωτές τον τρόπο και θα κάνουμε ό,τι κάναμε και για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ αν μας ζητηθεί.
Μαθαίνουμε ότι η ηλεκτρονική σελίδα των Βετεράνων αθλητών Στίβου του ΗΡΑΚΛΗ δεν λειτουργεί. Σας παραχωρούμε τη σελίδα μας για οποιοιδήποτε ανακοίνωση ή άλλο κείμενο  που θα βοηθούσε να Τιμήσουμε τον κυρ Νίκο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ όπως του αξίζει. Περιμένουμε.

print

Written by