ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗΣ 1ος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 3ος ΣΤΟ (Π/Κ)

Αρίστευσαν οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου (Π/Κ) που έγινε στα Τρίκαλα.
Την 1η θέση στα 800μ. μς 2΄ 01” 69 (ΝΡΣ)  κατέλαβε ο Χρήστος Παπαχαρίσης (αδελφός του Αλκίνοου του παιδαρά!) και αθλητής του κ. Νίκου Σπανού. Αν και προσπαθήσαμε να δούμε την κούρσα στο kaounasτης Λιθουανίας που βρισκόμαστε, δεν τα καταφέραμε και πέσαμε επάνω στην απονομή (είχαμε ΜΝΜ από τον κ. Σολομωνίδη ότι ο Χρήστος ήταν 1ος) καλύτερη έκπληξη δεν θα μπορούσαμε να έχουμε.  Μπράβο Χρήστο Μπράβο κ. Νίκο μας.
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου με 4.50 (=PB) ήταν 3ος στο άλμα επί κοντώ  και με την επίδοσή του αυτή βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε κάποια από τις διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα Παίδων.
Ο έτερος των «κολλητών» Απόστολος Σολομωνίδης μας … «κούφανε»! Ο Απόστολος πέρασε ακόμη και το 3.70 με την Τρίτη προσπάθεια και έμεινε εκτός τελικού λόγω προσπαθειών αλλά με ρεκόρ 35 εκ.! Μπράβο Απόστολε. Δήμητρα ,  πες αλεύρι….
Ο Φώτης Δρόσος ψάχνεται με το ρυθμό τρεξίματος και πέρασε το 3.50. Απόστολος και Φώτης είναι ΠΠ/Α οπότε θα αγωνιστούν και στις αρχές Ιουλίου 6 & 7 στη Θεσσαλονίκη με τους συνομηλίκους τους. Εκεί ο αγώνας θα είναι «στα μέτρα τους».
Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου 1999 πέρασε το 2.70 ενώ η Στεφανία Κυριακίδου (η περσινή 4η νικήτρια των Πανελληνίων των ΠΚ/Α ήταν άκυρη στο 2.70.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά και στον κ. Μπέλο Θεοφάνη τον Assistant Coach, ο οποίος τα πήγε περίφημα. Θεοφάνη την έβαψες, αφού μαζί σου τα πάνε περίφημα … εγώ λέω να κάνω παραδίπλα.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην κ. Σοφία και ένα μεγαλύτερο συγνώμη, που την στενοχωρώ ενώ δεν πρέπει!

Σε λίγο στις 2:00 φεύγουμε από Κάουνας για ΜΟΣΧΑ και στη συνέχεια για Κωνσταντινούπολη και Άδανα με τελικό προορισμό την πόλη Μερσίνα, όπου θα λάβουμε μέρος στους Μεσογειακούς. Ελπίζω να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και από την Μερσίνα της Τουρκίας.
Ο καιρός εδώ ήταν υπέροχος, τώρα άρχισε να βρέχει αλλά οι αγώνες κύλισαν υπέροχα.
Δεν έχω χρόνο, γιαυτό απλά σας πληροφορώ ότι ο Νίκανδρος Στυλιανού ήταν υπέροχος. Πέρασε το 5.40 πολύ ψηλά και ήταν 3ος ενώ απέτυχε στο 5.50. Επόμενος αγώνας σε λίγες ημέρες στους Μεσογειακούς. Δυστυχώς η Κύπρος δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη 2η κατηγορία ήταν 7η (με πολύ καλή προσπάθεια την δεύτερη ημέρα αλλά δεν ήταν αρκετή), και στην επόμενη διοργάνωση θα αγωνιστεί στην Τρίτη κατηγορία.

print

Written by