ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ «ΞΕΚΙΝΑΕΙ» Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνεται ότι ο σύλλογος  θα επαναλειτουργήσει τα τμήματά του από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Θα λειτουργήσουν  και φέτος τα τμήματα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:  (Τμήματα νέων αθλητών, με κριτήριο διαχωρισμού  την ηλικία τους αλλά και την προπονητική τους εμπειρία). Στις  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ θα γίνονται δεκτά παιδιά  από  5 ετών (συμπληρωμένα) και τα γκρουπ θα αποτελούνται από παιδιά της ίδιας ηλικίας (κάθε δύο χρόνιές γέννησης  και ένα γκρουπ π.χ. 5-6, 7-8, 9-11 κ.ο.κ.). Τα μεγαλύτερα παιδιά θα εντάσσονται στα ανάλογα ηλικιακά γκρουπ  ή στα γκρουπ  της «Αγωνιστικής Ομάδος» με κριτήριο τα κινητικά χαρακτηριστικά και το σωματότυπο του κάθε παιδιού.
Αυτές τις ημέρες χαρείτε  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου,  που γίνεται στη Μόσχα και με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου βάζουμε μπρός για τη συμμετοχή μας σε κάποιο μελλοντικό … Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο υπογράφων, θα βρίσκεται (εκτός Ελλάδος από 13 μέχρι 31 Αυγούστου). Εύχομαι σε όλους να περνάτε καλά, όπου και να βρίσκεστε και στις αρχές του Σεπτέμβρη να βρεθούμε όλοι γεροί και με γεμάτες μπαταρίες στο Καυτανζόγλειο.
Στις 2 Σεπτεμβρίου ώρα συνάντησης  19:00 στο χώρο του Κυλικείου.

print

Written by