ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ «ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη ημέρα προπόνησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα πάντα κυλούν θαυμάσια, στη οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Πώς θα ήταν δυνατόν να μη συμβαίνει αυτό αφού εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές σε κάθε προπόνηση συναντάμε και τον πρόεδρο του συλλόγου τον κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο. Σήμερα βρήκαμε την ευκαιρία και μαζί με τους αθλητές μας  φωτογραφήσαμε και τον κ. πρόεδρο  να μας προσέχει «πίσω από τα κάγκελα».
Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδος ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν ενώ παράλληλα οι παλιότεροι αθλητές συναντούν τους νέους, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, και όλοι μαζί απολαμβάνουν την προπόνηση και τον ιδρώτα. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ τους 9 προπονητές του υποδέχονται τους αθλητές και ο καθένας κατευθύνει με μαεστρία μέσα από το παιχνίδι (τους αθλητές του) στη γνωριμία με τα διάφορα αγωνίσματα του στίβου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ομάδες αθλητών, οι οποίες ως ξεχωριστά σύνολα να απολαμβάνουν  την καθημερινή προπόνηση. Μέσα από το παιχνίδι και τη σταδιακή γνωριμία με τα αγωνίσματα θα αναδείξουμε και τα προσόντα των παιδιών, που θα δείξουν ότι βλέπουν σοβαρά τον αθλητισμό και προσπαθούν και γιατί όχι να προχωρήσουν και στον πρωταθλητισμό, εφόσον τα προσόντα τους το επιτρέπουν. Κανέναν δεν θα πιέσουμε αλλά και κανέναν δεν θα αφήσουμε με ανεκμετάλλευτα προσόντα. Στο σημείο αυτό, όταν έρθει η ώρα, η συνεργασία γονέων και συλλόγου θα έχει τον πρώτο λόγο.
Καθημερινά τα παιδιά πληθαίνουν και ο διαχωρισμός σε ολιγομελή τμήματα βοηθάει ώστε να υπάρχει αφενός μεν ο ανάλογος έλεγχος αλλά ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους προπονητές να γνωρίσουν καλύτερα τους αθλητές τους. Σε πολύ σύντομο διάστημα, αφού τα παιδιά μάθουν τα βασικά, θα γίνει και δεύτερος καταμερισμός, με κριτήριο τα σωματικά χαρακτηριστικά, την προπονητική εμπειρία αλλά και τα ιδιαίτερα χαρίσματα του καθενός.

Οι φωτογραφίες από τη σημερινή  προπόνηση (Παρασκευή 6-9-13).

Στις επάνω φωτογραφίες “ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ”  αθλητές του άλματος επί κοντώ
.
Ο κ. Κοσμάς (2007-08), Η κ. Σοφία (2005-06),  Η κ. Ελλη (2001-02)


Ο κ.Νίκος (δρομείς), Ο κ. Γιάννης (1999-00), Ο κ. Γιώργος με τους “Δυνατούς – Φλώροι Νο 2”

Χάσαμε το γκρουπ της κ. Μαρία (2003-04).  Συγγνώμη θα επανορθώσουμε τη Δευτέρα!

print

Written by