ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι :
«Οι προπονητές του συλλόγου προπονούν  αθλητές που ανήκουν στον  ΑΣ ΡΗΓΑΣ».  

Τη φιλοσοφία αυτή ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ την εφαρμόζει πάντοτε, ακόμη και όταν οι δικοί του αθλητές αναγκάζονται να μετακινηθούν σε άλλη πόλη. Αφού λόγω μετακίνησης , θα προπονούνται με προπονητές άλλου συλλόγου, απλά και δίκαια,  τους δίνει μεταγραφή για το σύλλογο, στον οποίο ανήκει ο νέος τους προπονητής.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει η επικοντίστρια Δήμητρα Σολομωνίδου (3.60), που πέρασε στο πανεπιστήμιο  στον Πειραιά.  Έχοντας διάθεση  να συνεχίσει το άλμα επί κοντώ και με κριτήρια επιλογής,  τον τόπο κατοικίας της και,  κυρίως την «αύρα»  του προπονητή του επί κοντώ  κ. Ανδρέα Τσώνη, επέλεξε να συνεχίσει στον Πανιώνιο.  Ο κ. Ανδρέας Τσώνης, είναι κορυφαίος -από όλες τις απόψεις-  προπονητής  του επί κοντώ και καταπληκτικός άνθρωπος.

Ο  ΑΣ ΡΗΓΑΣ ακολουθώντας τις Αρχές του και τη φιλοσοφία του  υπέδειξε στη Δήμητρα να μεταγραφεί (ως φοιτήτρια) στον Πανιώνιο.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Θέλουμε να βοηθήσουμε την αθλήτρια να συνεχίσει τον αθλητισμό προπονούμενη με τον συγκεκριμένο «κορυφαίο» συνάδελφο· τί πιο φυσικό από το να μεταγραφεί και στο σύλλογό του.

Δυστυχώς, αρκετοί σύλλογοι, δεν τηρούν το «fairplay» στις μετακινήσεις των αθλητών τους. Όταν μετακινούνται οι  αθλητές τους σε άλλες πόλεις και προπονούνται με προπονητές άλλων συλλόγων, δεν ενεργούν ανάλογα. Θέλουν για τις περιπτώσεις των δικών τους αθλητών «και το σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη»!

Με τη μετακίνηση αυτή της Δήμητρας είμαστε ήσυχοι γιατί γνωρίζουμε το ποιόν του ανδρός , στον οποίο παραδίδουμε τη Δήμητρα.

Ευχόμαστε στη Δήμητρα καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι με την καθοδήγηση του  Ανδρέα Τσώνη, θα μας κάνει να στρέψουμε την προσοχή μας επάνω της, πολλές φορές στο μέλλον … «η αχώνευτη»!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΚΟΣΜΑ
Α! τώρα που είπα Αχώνευτη…
θυμήθηκα ότι αύριο γιορτάζει και ο ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ Νο 1 κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  κ. Κοσμά, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε (να ξέρεις ότι είμαστε και εμείς μέσα)!

Δύο ακόμη αθλήτριες έπαψαν να ανήκουν στον  ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  με δική τους επιλογή. Είναι η Θεοδώρα Κολοβού (ύψος) και Μητράκου Ελισάβετ (επί κοντώ), οι οποίες  ζήτησαν Ελεύθερη μεταγραφή από το σύλλογο. (Πήραν Ελεύθερη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ  και τον  ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ).  Αθλητής που θέλει  να φύγει από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για τον οποιοδήποτε λόγο, φεύγει.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει τις αθλήτριες, για την μέχρι τώρα  βοήθειά τους προς το σύλλογο.  Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους νέους συλλόγους που επέλεξαν να συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία.

Θα ακολουθήσει αργότερα, αναφορά στους αθλητές που ζήτησαν να έρθουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by