ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικά τον πρόεδρο κ. Παναγόπουλο «τον πάω», όπως θα έλεγαν και οι κολλητοί μου 15άρηδες.

Τον πάω όχι γιατί υπόσχεται πολλά ή γιατί ακούμε από το στόμα του αυτά που θέλουν να ακούσουν τα αυτιά μας. Τον πάω γιατί είναι αληθινός, γιατί όταν πρόκειται να δώσει ημερομηνίες π.χ. εξόφλησης των πριμ για το 2009 και 2010  λέει ξεκάθαρα στο φίλο μου Δημήτρη Γράβαλο, δεν ξέρω αν και πότε θα τα πάρετε.

Τον πάω γιατί όταν αρχίζουν οι ερωτήσεις σου λέει: «θέλω να ακούσω τα δυσάρεστα και τα στραβά», δεν ήρθα εδώ για να ακούσω τα καλά, αυτά λίγο πολύ τα μαθαίνω». 

Η συγκέντρωση ήταν για τον υψηλό αθλητισμό γιαυτό και δεν του αράδιασα τα όσα στραβά των υπηρεσιών της Ομοσπονδίας καθημερινά πιάνουν οι κεραίες μου. (Από απαράδεκτες ασάφειες στη διατύπωση της εγκυκλίου των μεταγραφών, τη μη έγκαιρη ενημέρωση για τις βαθμολογίες των Κυπρίων στο διασυλλογικό, τις ασάφειες στα έγγραφα που καθορίζουν τις υποχρεώσεις των συλλόγων που επιθυμούν τη διοργάνωση αγώνων.  
Την παντελή έλλειψη εγγράφου που να λέει σε τι δεσμεύεται «ο συνδιοργανωτής ΣΕΓΑΣ ή η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ» στη διοργάνωση αγώνων, όταν από τον διοργανωτή σύλλογο ζητούν να δεσμευτεί εγγράφως για τα πάντα. (Αν είναι έτσι γιατί να κάνουμε αγώνες κ. πρόεδρε, πάμε γυρεύοντας;). Θα του έλεγα για την απαράδεκτη επιλογή συνεργατών του (αν και ήταν παρών σε οικονομικό θέμα που προέκυψε)… και τόσα άλλα.

Είμαι σίγουρος ότι εάν η κουβέντα ήταν εφ’ όλης της ύλης και με δεδομένη την επιθυμία του,  «θέλω να ακούσω τα δυσάρεστα και τα στραβά», τότε θα του έκανα τη μεγαλύτερη χάρη. Σίγουρα θα με συμπαθούσε!
Δεν αμφιβάλλω ότι όταν λέει «θέλω τα στραβά» το εννοεί,  γιαυτό και “τον πάω”.

Βέβαια τα στραβά και τα ανάποδα δεν είναι δικά του αλλά δυστυχώς, όποιος και να μην κάνει τη δουλειά του στον πρόεδρο τα φορτώνουμε.
Δεν κυκλοφόρησαν π.χ. οι λίστες με τη βαθμολογία των Κυπρίων, κάποιοι αδράνησαν, ο ΣΕΓΑΣ (ο πρόεδρος) το φορτώνεται. 
Ανακοινώνουν! ότι κυκλοφόρησαν τις βαθμολογίες των Κυπρίων για τα διασυλλογικά, εμείς όμως δεν πληροφορηθήκαμε τίποτε σχετικό ούτε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, που και αυτή δεν είχε ενημέρωση αλλά ούτε και από κανέναν άλλο υπέυθυνο.

Έγινε μια κουβέντα ήρεμη και ειλικρινής, όχι τόσο ενθαρρυντική για τους αθλητές υψηλού επιπέδου (κυρίως για την ένταξη στο σχεδιασμό από τη νέα χρονιά, που θα γίνει πιο δύσκολη).

Απαντήθηκαν ερωτήσεις, έγιναν ανακοινώσεις τόσο γενικού ενδιαφέροντος των αθλητών του σχεδιασμού, όσο και εδικού-τοπικού ενδιαφέροντος (του Κ.Υ.Α.Β.Ε.) το οποίο άξια εκπροσώπησε ο κ. Μιχελαράκης.

print

Written by