ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ

Οδικώς θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη ο αθλητής του άλματος επί κοντώ Νίκανδρος Στυλιανού για να αγωνιστεί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, εκπροσωπώντας την πατρίδα του, Κύπρο. Μολονότι η Κυπριακή Ομοσπονδία τακτοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη μετάβαση του αθλητή και του προπονητή του κ. Κατσίκα από τη Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη (αεροπορικώς), τελικά … η αποστολή θα ταξιδέψει οδικώς.
Λίγο η προτίμηση του Νίκανδρου να ταξιδέψει οδικώς, λίγο η τρέλα του προπονητή-οδηγού, λίγο το αρχικό πρόβλημα με τα κοντάρια (που όμως τελικά ξεπεράστηκε), λίγο μία κίνηση ‘τακτικής’ του προπονητή για να δώσει μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία σε αθλητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και λίγο η επιθυμία του κ. Εφόρου στίβου Ανδρών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Καρματζόγλου να συνοδέψει την αποστολή, όλα αυτά συνετέλεσαν να «προτιμηθεί» το Ι.Χ. για τη μετάβαση στην Κωνσταντινούπολη.
Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου, ο αγώνας (το άλμα επί κοντώ ανδρών) είναι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 16:35 και η επιστροφή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το βράδυ.
Λεπτομέρειες για την κίνηση “τακτικής” …later (μη θέλετε να τα μαθαίνετε και όλα)!

Η ομάδα των αθλητών-τριών της Κύπρου που θα λάβει μέρος στους Βαλκανικούς, αποτελείται από τους:
Ραμόνα  Παπαιωάννου, 60μ.
Ναταλία Ευαγγελίδου, 1500μ.
Βασίλης Κωνσταντίνου, Ύψος
Νίκανδρος Στυλιανού, Επί κοντώ
Θεοφάνης Μιχαηλάς, 1500μ.

print

Written by