ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – «ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ» Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τη διευθέτηση του θέματος των προπονήσεων του άλματος επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο. Σε προσωπική επικοινωνία με το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου κ. Τσιφτσόγλου Αστέριο, είχαμε τη διαβεβαίωση ότι η ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης που απέκλειε επιλεκτικά το άλμα επί κοντώ από το κεντρικό στάδιο, δεν ισχύει. Σύντομα θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση η οποία θα διορθώνει «το λάθος». Μέχρι στιγμής έχουμε την προφορική διαβεβαίωση του κ. Τσιφτσόγλου και δεν αμφιβάλουμε ότι ισχύουν τα όσα μας είπε, όμως η αντικατάσταση των αναρτημένων ανακοινώσεων στους χώρους του Σταδίου,  θα διόρθωνε οριστικά το πρόβλημα.
Το στρώμα του ύψους στο βοηθητικό μπήκε στην άκρη του Ανατολικού πέταλου (προς τον τερματισμό) ενώ στο Δυτικό πέταλο ετοιμάζεται να μπει το στρώμα του επί κοντώ.
Το ρεζουμέ της διαβεβαίωσης του κ. Τσιφτσόγλου είναι ότι για το επί κοντώ θα υπάρχουν δύο στρώματα, ένα στο Κεντρικό και το άλλο στο βοηθητικό και έτσι θα μπορούν να προπονούνται περισσότεροι αθλητές συγχρόνως.
Στο Κεντρικό Στάδιο θα μπορούν να προπονούνται και οι Πανελληνιονίκες επικοντιστές (8αδα), όπως συμβαίνει και με τους αθλητές όλων των άλλων αγωνισμάτων.
Το επόμενο βήμα είναι να βγει και το στρώμα του επί κοντώ στο Κεντρικό αφού σε μερικές ημέρες (την Πέμπτη και την Παρασκευή 27-28/3/14) θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες ανοιχτού στίβου, που είναι «η Α΄ Φάση των Λυκείων».
ΔΗΜΗΤΡΗ – ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Με την ευκαιρία, να ευχηθούμε περαστικά στον συνάδελφο προπονητή του άλματος επί κοντώ κ. Δημήτρη Τρυφινόπουλο, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο ΑΧΕΠΑ με ένα πρόβλημα υγείας.

print

Written by