ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΑΣ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ «ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ»

Είναι γεγονός, τα παιδιά στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν λουφάρουν (το είπε και η Αθηνά όταν ήταν κρυωμένη)! Είναι συνεπείς στις προπονήσεις, κάνουν τα πάντα όσα τους λένε οι προπονητές τους και πάλι δεν ικανοποιούνται, τόση όρεξη έχουν. Μπράβο παιδιά!
Μερικοί δεν χορταίνουν! Κάνουν δρόμους, βάρη, κοιλιακούς, ραχιαίους, έλξεις, μονόζυγο, δίζυγο, κρίκους … και πολλά άλλα. Ένας κοινός θνητός θα πήγαινε σπίτι του και θα έπεφτε ξερός! ΟΙ παιδαράδες, όχι μόνο δεν κουράζονται αλλά επειδή δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους προπονητές τους και ντρέπονται να τους ρωτήσουν -τι άλλο να κάνουν- (αφού δεν κουράστηκαν), βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει.
Σου λέει ο «ξύπνιος» ο παιδαράς … τι να τον κουράζω τώρα τον άνθρωπο, να τον ρωτάω και να μου εξηγεί τι να κάνω στο σπίτι. Ας ξεχάσω τα καρφιά μου και αμέσως θα έχω το επιθυμητό πρόγραμμα προπόνησης περασμένο στο σάιτ. Πρόγραμμα εγγυημένο και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου.
Πράγματι, τα κατάφερες μπαγασάκο και πάλι, εξασφάλισες τη έξτρα προπόνηση χωρίς καμία υποχρέωση. Για να πάρεις τα καρφιά -της φωτογραφίας-  πίσω, (εσύ που τα ξέχασες) πρέπει να κάνεις:  50 κάμψεις, 50 κοιλιακούς με εξάρτηση, 50 ραχιαίους, 20 έλξεις Α΄ λαβή, 20 έλξεις Β΄ λαβή και ανάλογα με το ποιος είσαι και (5 σετ ασκήσεων για τις μυϊκές ομάδες που είναι αδύναμες). 
ΤΥΧΕΡΕ!!!!!!  Δούλεψε πάλι το σύστημα, εξασφάλισες τζάμπα έξτρα προπόνηση!!!

print

Written by