ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ KIDS’ ATHLETICS ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΕΤΟΙΜΕΣ»

Έγινε μεγάλη προσπάθεια να οργανωθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο ο αγώνας των KIDS’ ATHLETICS. Στόχος ήταν τα παιδιά να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα που θα τους έδινε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε πολλά διαφορετικά «αγωνίσματα» με επαναλαμβανόμενες προσπάθειες στο καθένα από αυτά. Ακόμη ένα σημαντικό ζητούμενο ήταν ο «ενεργός χρόνος συμμετοχής» του κάθε παιδιού να αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα.

Η ανταπόκριση των συλλόγων ήταν μεγάλη. Έγινε μία προσπάθεια να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι σύλλογοι, θέτοντας όμως όρια ώστε να μην επηρεαστεί η ποιότητα των αγώνων και να μην αναγκάζονται τα παιδιά σε μεγάλα διαστήματα αναμονής. Έτσι σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης  ανακοινώθηκαν τη Τρίτη οι λίστες των ομάδων που θα συμμετέχουν στις δύο ηλικιακές κατηγορίες. Οι ομάδες όφειλαν να «επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους» τηλεφωνικά έως  το μεσημέρι της Παρασκευής ώστε σε περίπτωση αποχής να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει κάποια άλλη ομάδα. Πλέον είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τις ομάδες που βρίσκονται στη λίστα αναμονής ότι δε δημιουργείται κάποια κενή θέση καθώς και οι 14 ομάδες που πρόκειται να αγωνιστούν έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Ελπίζουμε οι μικροί αθλητές να χαρούν αυτήν την ιδιαίτερη ευκαιρία να «παίξουν στίβο σαν ομάδα». Ευχόμαστε ιδιαίτερα, καλή επιτυχία στις ομάδες που θα ταξιδέψουν χιλιόμετρα, για να δώσουν το παρόν στη «γιορτή» των «Ε΄ Χειμωνιδείων».

Γκοτζαμάνη Σοφία

print

Written by