Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ …. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

Γνωρίζοντας ότι όταν τάζεις πρέπει να δίνεις -κυρίως στα παιδιά- ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ φρόντισε να καλύψει το κενό που δημιούργησε στις απονομές η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Στα διασυλλογικά Α/Γ και Π/Κ δεν έδωσε μετάλλια γιατί … δεν είχε αλλά κυρίως γιατί δεν φρόντισε να καλύψει με παράπλευρες κινήσεις το κενό! Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την ευγενική χορηγία ενός μέλους του Δ.Σ. κάλυψε το κενό της ΕΑΣ, έδωσε (και θα δώσει σε όσους δεν ήρθαν) τα μετάλλια που κέρδισαν στους αγώνες.
Με την ευκαιρία, Ερώτηση προς τον κ. Ράπτη Αθανάσιο ΣΕΓΑΣ.
Δόθηκαν τα μετάλλια στους τρεις νικητές του «παίζω επί κοντώ» που έγινε στην Μαρίνα του Φλοίσβου και για τα οποία μέχρι και έγγραφο στείλαμε στην αρμόδια επιτροπή του ΣΕΓΑΣ; Μέχρι προχθές (που συναντήσαμε τους προπονητές των παιδιών (κ.κ. Τσιλιγκίρη και Τσαταλό, στα Τρίκαλα) δεν είχαν δοθεί!!! Έλα μωρέ με τα τρία μετάλλια των παιδιών θα ασχολούμαστε, έχουμε τόσα άλλα πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε, πιθανά να είναι η αντίδραση των υπευθύνων. Εάν επικοινωνήσουμε και δεν τα έχετε πάρει θα σας τα στείλουμε με courierαπό τη Θεσσαλονίκη. [Όταν τάζουμε κυρίως σε παιδιά … εμείς επιμένουμε, εσείς;]
Δύο πρώτες νίκες πέτυχε ο Γεώργιος Μπουλγκουρίδης στο διασυλλογικό Ανδρών της Θεσσαλονίκης. Ήταν πρώτος στο Μήκος με 7.04 και πρώτος στο Τριπλούν με 14.65. Ο Γιώργος που είναι πολύπλευρο ταλέντο (παίζει και καλή μπάλα)τα προλαβαίνει όλα. Σε λίγο ετοιμάζεται να γίνει και … μπαμπάς. Ο «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» … που τα σκέφτεται όλα ετοίμασε ειδική απονομή για τον Γιώργο. Εκτός από τα μετάλλια που αν και μεγάλος τα χάρηκε έγινε απονομή και της σαλιάρας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ευχόμαστε στο Γιώργο και σε κάθε νέο μπαμπά ή μαμά … με το καλό να υποδεχτούν τα σπλάχνα τους.
Μετάλλια δόθηκαν και σε όσους /ες διάβασαν την ανακοίνωση και ήταν παρόντες /παρούσες στις απονομές (Θεοδωρίδου, Ευσταθίου, Μουρουδέλης).
Οι υπόλοιποι μπορείτε να παραλαμβάνετε τα μετάλλια που κερδίσατε αλλά δεν πήρατε από αδράνεια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης από τους προπονητές του συλλόγου τις ώρες των προπονήσεων.

print

Written by